Posledná časť česko-slovenského prestupového eldoráda u konca? V Dark Tigers prichádzajú zmeny v zostave

  • 20. 01. 2022 20:45

Prvá polovica sezóny 2022 sa začala, väčšina tímov už má oficiálne uzavreté a oznámené súpisky svojích tímov. Naposledy sme informovali o prestupe zostavy od organizácie GLORE k Inside Games. Toto prestupové eldorádo by mala zavŕšiť organizácia Dark Tigers, ktorej cieľom bude určite účasť v popredných Česko-slovenských líg a turnajov a zároveň udržanie či postupenie vrámci ESEA líg.

Z tímu Dark Tigers by sa mal podľa všetkých okolností porúčať in-game leader Peter "jaro" Rauch, ktorý by mal smerovať do tímu Cryptova, a Kristián "heikkoL" Garbera, ktorého nový domov ešte nie je jasný. Práve jaro a heikkoL prišli do Dark Tigers v období druhej sezóny roku 2021 kedy jaro na pozícií IGL nahradil Dávida "Feki" Fekeča, ktorí na neurčitú dobu odišiel z prostredia CS:GO scény z osobných dôvodov.

Podľa naších zdrojov, ktoré potvrdili informácie na stránke ESEA, by sa mal do tímu pripojiť Michal "majky" Švancara a Ondřej "dr3wii_" Vítek. Skúsený hráč Ľuboš "HenkkyG" Iľko má tak pred sebou vedenie mladých hráčov, kto však bude in-game leader nie je stále jasné. Prečo siahla organizácia Dark Tigers práve po týchto dvoch hráčoch? Majky hral minulú sezónu za tím eSuba Youngsters a zároveň vyhral LAN akciu Quietus Day spolu s dr3wim, môžeme teda predpokladať že ide o akvizíciu mladých talentov v ktorých bude chcieť Dark Tigers rozvíjať potenciál a talent. Túto sezónu by tak Cryptova spolu s Dark Tigers mali prebrať úlohu čierneho petra po tíme Dynamo Eclot.

Po kontaktovaní nám organizácia Dark Tigers špekuláciu nemohla potvrdiť, ale ani vyvrátiť. Vzhľadom na blížiaci sa roster lock v ESEA ligách si DTG už nemôžu dovoliť robiť zmeny v zostave.

Zostava temných tigrov na sezónu 2022 by teda mala vyzerať následovne:
Patrik "outex" Tomko
Ľuboš "HenkkyG" Ilko
Martin "CreZe" Bagala
Ondřej "dr3wii_" Vítek
Michal "Majky" Švancara

Zdroj titulnej fotografie: Facebook/Majstrovstvá SR v elektronických športoch

240465945_10158683037802635_3098368597598646606_n.jpg

dr3wii_ a majky (druhý a tretí zľava) s pohárom na 16. ročníku Quietus-day lanpárty Source: Facebook/Quietus-day lanpárty

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.