Inside Games sa naplno vracajú do kolotoča CS:GO scény! Reprezentovať ich bude bývalá zostava GLORE

  • Sebastián Soroka
  • 19. 01. 2022 16:50

AKTUALIZOVANÉ - 20.1.2021: Článok bol aktualizovaný o nové informácie týkajúce sa slotu v súťaži Sazka eLEAGUE.

Pôvodný článok:

Pred 5 rokmi sme na česko-slovenskej CS:GO scéne začali vo veľkom registrovať meno Inside Games. Išlo o mladý tím, ktorý sa začal zúčastňovať najprestížnejších podujatí v našom regióne a začal disponovať kvalitnými strelcami, ktorí sa neskôr vypracovali medzi stálice domáceho ešportu. V posledných dvoch rokoch sa ale táto organizácia stiahla do úzadia. Po dvoch rokoch odpočinku sa ale naplno vracia do kolobehu populárnej strieľačky!

Organizácia Inside Games dnes oficiálne predstavila svoju novú CS:GO zostavu. Tvoria ju bývalí hráči tímu GLORE. Tí sa vo svojom predchádzajúcom pôsobisku zúčastnili aj Vodafone Majstrovstiev Českej republiky. Ide zostavu okolo, Petra “NaturalG” Turčana, Samuela “SMK-” Kellnera, Jakuba “Cr1nged” Křížeka, Martina “StuFF” Opatovského a Tamera “Shinkyy” Gharibu.

Je to už přes rok, co jsme byli vidět na poli CS:GO a náš hlavní cíl pro tento rok je opět se vrátit do tohoto světa. Proto jsem velice rád, že se nám podařilo podepsat tuto sestavu, která je složena z nadějných talentovaných kluků, kteří již ukázali své kvality a můžeme od nich očekávat velké věci“, komentuje príchod nových posíl manažér CS:GO sekcie Inside Games Michal Filip pre web insidegames.cz.

Táto pätica si v minulej sezóne vybojovala miestenku v 1.Tipsport COOL lige a podľa informácii, s ktorými prišla organizácia vo svojom oficiálnom vyjadrení, by mal tím mať miestenku aj v Sazka eLEAGUE. Situáciu sme komunikovali s adminim tímom súťaže, ktorý nám potvrdil, že slot pripadne organizácii Inside Games a nie organizácii GLORE, pod ktorou hráči odohrali kvalifikáciu.

Zostava Inside Games vyzerá nasledovne:

Tamer „Shinkyy“ Ghariba
Samuel „SMK-„ Kellner
Martin „StuFF“ Opatovský
Jakub „Cr1nged“ Křížek
Peter „NaturaL“ Turčan

Zdroj titulnej fotografie: Youtube/Inside Games

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.