Karrigan prichádza naspäť do FaZe

  • Martin Bukovský
  • 15. 02. 2021 12:45

Všetky špekulácie sa potvrdili. Finn "karrigan" Andersen prichádza naspäť domov, do americkej organizácie FaZe Clan. V tíme nahrádza Olofa "olofmeister" Kajbjera, ktorý oznámi svoje ďalšie kroky v najbližších dňoch. „Premýšľal som o ukončení kariéry, ale ešte som sa finálne nerozhodol. Všimol som si ako o tom už veľa ľudí píše, no nepotvrdím nič predčasne, než sa to stane oficiálne. “ vyjadril sa Olof o jeho kariére v rozhovore pre HLTV.org .

Karrigan zažil s FaZe Clan bezpochyby najlepšie roky svojej kariéry. Dnes prichádza späť, písať úplne novú kapitolu. Z hráčov s ktorými si Finn odniesol viaceré zlaté kovy ostal iba Håvard "rain" Nygaard, ktorý je členom organizácie od začiatku jej pôsobenia v hre CS:GO. Nový herný život začne Karrigan už 18. februára na turnaji IEM Katowice 2021. V skupine B ich zatiaľ čakajú Vitality, Furia a NaVi, s ktorými včera dokázali ešte s Olofmeisterom predviesť pekné csko. 4 ďalšie tímy ich doplnia z podturnaja play-in, favoritov sme si opísali v preview .

„Akonáhle sa k nám pridá náš nový in-game leader, všetci budú môcť hrať pozície, ktoré chcú hrať a v ktorých sa cítia dobre. Táto zmena náš tím zmení k lepšiemu a budeme môcť podávať lepšie výsledky. “ konštatuje Marcelo "⁠coldzera⁠" David v rozhovore pre HLTV.org

Od vynoveného supertímu sa budú očakávať veľké veci. V tíme sa nachádza jeden z najlepších kapitánov na svete, Karrigan. Dopĺňať ho môže Coldzera, najlepších hráč na svete za rok 2016 a 2017. Mladá krv v podobe Helvijsa "broky" Saukantsa bude vykonávať rolu AWP. Reštart svojej kariéry si od FaZe sľubuje aj Russel "Twistzz" Van Dulken, ten sa presťahoval do Európy a skvelé výkony sme od neho už mohli vidieť na turnaji Blast. Tím dopĺňa jeden z najviac konzistentných hráčov na svete, Håvard "rain" Nygaard.

Na papieri nová súpiska americkej organizácie vyzerá, že môže nastoliť dominanciu. Až čas ukáže, ako všetky osobnosti hráčov do seba zapadnú, no fanúšikovia FaZe sa majú na čo tešiť. Po vypršaní ESIC banu sa za chrbát Karrigana opäť postaví Robert "⁠RobbaN⁠" Dahlström. Do tímu sa pridá aj tímový psychológ, čím by sa mohlo predísť predošlým problémom, ktoré prevládali vo FaZe.

Nový FaZe vyzerá následovne:
Håvard "rain" Nygaard
Helvijs "broky" Saukants
Marcelo "coldzera" David
Russel "Twistzz" Van Dulken
Finn "karrigan" Andersen

Robert "⁠RobbaN⁠" Dahlström - tréner

Karrigan a Rain si spolu opäť zahrajú v jednom tíme Photo by HLTV.org

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.