G2 v kompletnej prestavbe? JACKZ si môže hľadať nové pôsobisko

  • 20. 07. 2022 10:05

Ako sme Vás už pred pár dňami informovali , G2 Esports otvorili dvere na hľadanie svojho nového pôsobiska fínskemu kapitánovi Aleksimu “AleksiB” Virolainenovi. Teraz sa však vďaka portálu 1pv.fr vynorili informácie o ďalšom hráčovi gigantov, ktorý má povolenie nájsť si nový tím.

Reč je o francúzskom entry-fraggerovi, ktorému sa o chvíľu zrejme skončí jeho už druhé pôsobenie v tíme G2. Audric “JACKZ” Jug sa do tímu vrátil v marci minulého roka ako náhrada za Kennyho “KennyS” Schruba, ktorý išiel na lavičku. Počas celej minulej sezóny, ktorá bola jasne ovplyvnená pandémiou sa podarilo celku G2 prebojovať párkrát aj do finále. Ani raz však nepozdvihli nad hlavu trofej. To sa malo zmeniť prestupmi už spomínaného AleksiB a mladej ruskej hviezdy Ilyu “m0NESY” Osipova,

Po neúspešnom finále v Katowiciach, to vyzeralo, že G2 sa veľmi rýchlo stanú tímom, ktorý bude bojovať o prvenstvá na turnajoch. To sa ale nestalo a prišla séria neuspokojivých výsledkov.

Opäť ako sme písali v článku o AleksiB sa nám aj pri JACKZ-ovi naskytá veľa otázok. Kam budú viesť jeho kroky? Kto príde ako náhrada? Budú tieto zmeny stačiť, aby sa G2 konečne podarilo vyhrať T1 trofej? A hlavne je to posledná zmena? Pri tomto hviezdnom celku je jasné, že náhradou bude hviezdne meno. Kto by to však mohol byť sa dá iba špekulovať a čakať na ďalšie informácie z tábora G2.

Súpiska G2 Esports vyzerá nasledovne:

Nemanja "⁠huNter-⁠" Kovač
Audric "⁠JaCkz⁠" Jug
Nikola "⁠NiKo⁠" Kovač
Ilya "⁠m0NESY⁠" Osip
Aleksi "Aleksib" Virolainen

Kenny "KennyS" Schrub - na lavičke
François "AMANEK" " Delaunay - na lavičke

Rémy "⁠XTQZZZ⁠" Quoniam - tréner

Zdroj titulnej fotografie: ESL

Hráči G2 Esports počas IEM Katowice 2022

Hráči G2 Esports počas IEM Katowice 2022 Source: Martin Bukovský, EPLAYER

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.