G2 s novou zostavou? Organizácia si už mala vybrať kapitána

  • 29. 07. 2022 13:00

Po správach o odchode Aleksiho “AleksiB” Viroilanen a Audrica “JACKZ” Juga sa vynorilo veľa špekulácií o tom, kto bude ich náhradou. Na pozícií kapitána tímu sa skloňovalo veľa mien. G2 však prekvapili a nemá to byť ani jeden z hráčov, o ktorom sa intenzívne viedli debaty.

Podľa portálu dexerto.com sa má k hviezdnej zostave pridať Rasmus “HooXi” Nielsen, ktorý sa mal objaviť v potvrdenej zostave na BLAST Premier Fall Groups. Dnes sa však na francúzskej stránke 1pv.fr objavila správa, že táto zmena by nemala byť dočasná, ale ide o permanentnú zmenu.

Rasmus “HooXi” Nielsen, ktorého môžeme poznať z úspešnej zostavy Copenhagen Flames, určite patrí k výborným kapitánom a in-game lídrom. Avšak pri menách ako Marco “Snappi” Pfeiffer a Alex” ALEX” McMeekin nikoho nenapadlo, že práve HooXi bude nová posila G2. Tento dánsky kapitán má však za sebou výborné výsledky. Dostal sa do štvrťfinále Majoru a celkovo zvládal pod krídlami “Kodanských plameňov” pozbierať kvalitné úspechy z tier 1 a tier 2 scény. Z pozadia sa tiež ozývajú hlasy, že G2 už mali angažovať do svojich radov aj Austrálčana Justina "jks" Savegeho.

Nová zostava G2 by sa nám mala prvýkrát predstaviť na turnaji BLAST Premier Fall Groups. Práve na tento turnaj potvrdila hviezdna organizácia nasledovnú zostavu.

Zostava G2 Esports by mala vyzerať nasledovne:

Nemanja "⁠huNter-⁠" Kovač
Justin "jks" Savage
Nikola "⁠NiKo⁠" Kovač
Ilya "m0NESY" Osipov
Rasmus "HooXi" Nielsen

Rémy "⁠XTQZZZ⁠" Quoniam - tréner

Zdroj titulnej fotografie: SC PGL Esports S.R.L.

NiKo by mal čoskoro mať nového spoluhráča Source: Martin Bukovský, EPLAYER

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.