Flamieho odchod z Natus Vincere je spečatený! NaVi opúšťa po 6 rokoch

  • Sebastián Soroka
  • 16. 09. 2021 21:17

AKTUALIZOVANÉ: Informácie, ktoré vypustil do sveta Mihail "Dosia" Stolyarov sa zakladali na pravde. Flamieho odchod z Natus Vincere je spečatený. Po 6 rokoch tak 24-ročný Rus opúšťa tím, ktorý mu dal možnosť zažiť to, o čom mnohí len snívajú. Trojnásobného major finalistu čaká s NaVi ešte jedna misia. V najbližších zápasoch ešte bude pôsobiť v zostave Natus Vincere Juniros, ktorá služí ako akadémia pre hlavný tím.

Pôvodný článok:

Zdá sa, že po víťazstve Natus Vincere v turnaji ESL Pro League a zisku miliónovej prémie za prvenstvo v Intel Grandslame čaká ukrajinskú organizáciu uzavretie jednej veľkej kapitoly. Podľa najnovších správ a špekulácii, ktoré rozpútal major šampión z Krakowa 2017, Mihail "Dosia" Stolyarov (X God) je dlhoročný člen žlto-čiernych, Egor "flamie" Vasilyev na definitívnom odchode.

Dosia na svojom streame prezradil, že flamie je už v súčasnej dobe free agentom. Tiež podotkol, že údajne by sa mal spojiť s hráčmi, respektíve tímom z tier 1 úrovne. „Flamie podpísal kontrakt s tímom ako free agent, nemôžem povedať čo to je za tím, no prezradím, že tam sú hráči tier1 úrovne a ostatní hráči od toho tiež nie sú ďaleko.

Flamie za Natus Vincere neodohral zápas od 3.4.2021, prednedávnom si bol s mixom hráčov z Ruska zahrať na turnaji Insane Fast Cup. Jeho zotrvanie v organizácii Natus Vincere, prípadne návrat do jej aktívnej zostavy by tak bol v tejto chvíli irelevantný.

24-ročný Rus prišiel do slávneho Natus Vincere v roku 2015, keď sa predtým osvedčil v tíme HellRaisers. Flamie za tie roky získal s NaVi množstvo titulov, precestoval prakticky celý svet a minimálne v Rusku bol istý čas považovaný za najlepšieho hráča. Okrem toho je držiteľom svetového rekordu. Vôbec ako jedinému hráčovi sveta sa mu podarilo nastrieľať 32 fragov za 15 kôl na Major turnaji. Paradoxne sa mu ale doteraz Major vyhrať nepodarilo.

Zamieri do tímu ku GuardiaNovi?

A kam by mohol Flamie zamieriť? Dosia síce konkrétný celok prezradiť nechcel, avšak na twitteri sa najviac špekuluje o tom, že by mohol zavítať do zostavy Singularity, ktorú prednedávnom posilnili jeho bývalí spoluhráči, Ladislav "GuardiaN" Kovács i Denis "Seized" Kostin.

Aj Seized a hlavne, aj GuardiaN v minulosti potvrdili, že sú hráčmi t1 úrovne. Zvyšok tímu tvoria nádejní mladíci z CIS regiónu. Indície Dosiu tak celkom pochopiteľne smerujú práve k tímu Singularity, hoc nejde o žiadnu potvrdenú informáciu, ale iba domienku komunity.

Zdroj titulnej fotografie: ESL/liquipedia.net

Správu budeme aktualizovať

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.