Zvoláva Valve ľudí do Seattlu na test CS:GO na Engine Source 2?

  • 06. 03. 2023 21:00
Source: Twitter/gabefollower

Ako sme nedávno informovali v tomto článku je zrejmé že Valve nás pripravuje na vydanie bety pre hru Counter-Strike: Global Offensive na novom hernom engine Source 2, ktorý očakávame niekoľko rokov.

Dnešný deň nám priniesol nové informácie, populárny CS:GO YouTuber 3kliksphilip na svojom twitter účte zverejnil, že ku koncu tohoto mesiaca bude AFK (Away from keyboard - nebude dostupný), viacero ľudí z komunity začalo špekulovať či práve tento YouTuber nemá nasmerovanú svoju cestu do Seattlu do kancelárií spoločnosti Valve. Ako iste vieme, 3kliksphilip má v hre vlastný music kit, čo by mohlo nasvedčovať vzťahom a kontaktom s vývojármi hry CS:GO. Predsa len je tento YouTuber veľkou súčasťou CS:GO komunity, veľa do nej priniesol, jeho videa v minulosti vybuchovali a taktiež objavil niekoľko bugov, problémov či vytvoril mapy, ktoré prispievajú komunitnému rastu hry.

Mimo tohoto tweetu dnes priniesol aj informácie data miner @gabefollower, ktorý vo svojom videu zverejnil tento obrázok, ktorý nasvedčuje tomu, že spoločnosť Valve v Európe a v Amerike využíva rôzne spoločnosti na testovanie novej verzie, očakávaný termín vydania bety sa predpokladá od tohoto mesiaca až po skončenie Majoru v Paríži. Dnešný večer má tak isto vyjsť aj Dota 2 update, ktorý by nám mohol priniesť ďalšie informácie o novej implementácií enginu Source 2 do hry CS:GO. V prípade dôležitých informácií vás budeme informovať na twitteri a instagrame.

Uniklá konverzace - Hledání zkušených CS:GO hráčů
Uniklá konverzace Source: Youtube/Gabe Follower

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.