Známe nový domov Dark Tigers! Sekce se od příští měsíce přesune pod značku UNiTY esports

  • 26. 01. 2023 12:00
Zdroj titulní fotografie: UNITYESPORTS.eu

Pár dní zpět majitel organizace Dark Tigers pro portál Sazka eLEAGUE prozradil nové informace ohledně organizace sekce pro letošní sezónu. Sekce se má údajně přesunout pod jinou značku a projít tak rebrandingem kvůli příchodu nového investora.

Od fanouška našeho projektu nám během včerejšího dne dorazil vzkaz s odkazem na téměř finální webovou stránku s poněkud dosti zajímavým obsahem ohledně nadcházejících změn v kruhu dosavadních Dark Tigers. Pojďme si je nyní představit:

Webová stránka, logo a jméno organizace, datum oficiálního ohlášení, vedení organizace, Youtube kanál, nadcházející sestava a další...

Je dosti pravděpodobné, že některé dále avizované informace se ještě změní, avšak na povrch se začaly vynořovat úplně nové informace a poodhalily se další podrobnosti ohledně chystaného mančaftu a značky jako takové. Organizace by se měla jmenovat UNiTY esports a na dosud nedoladěném webu visí další zajímavé informace, například že oficiální oznámení by mělo nastat za pár dní, konkrétně dne 15. 02. 2023. Taktéž potvrzuje i účast Lukáše "luko" Hrabčíka v nadcházející CS:GO sekci.

"Dnes 15.02.2023, je deň kedy Slovenská ešportová organizácia UNiTY oznamuje svoj štart a pôsobenie na Česko-Slovenskej ešportovej scéne."

"UNiTY vzniká z pôvodnej organizácia DGG Esport ktorá spojila svoje sily s iným Slovenským tradičným tímom Dark Tigers a spoločne vytvárajú hernú organizáciu s výstižným názvom UNiTY. Do vedenia tejto ešportovej organizácie si majitelia vybrali kombináciu esportových novačíkov z korporátneho prostredia ktorých dopĺňajú ľudia s nesmiernymi skúsenosťami z ešportu na všetkých frontoch," popisuje organizace na svém dosud neohlášeném webu.

Web také prozrazuje členy vedení a informace o CEO organizace, Michalu Baloghovi:

"Pre mnohých neznáma osoba, pre informovaných osoba ktorá na CZ/SK scéne stojí a stála za takými projektami ako bola Alienware Game Arena. AGA v roku 2019 bola prvá Česko-slovenská miliónová liga ktorá na finálový event do Prahy dotiahla zahraničné organizácie."

I když většina obsahu webu jsou dosud nedoladěné placeholdery, celý web organizace UNiTY esports si na vlastní oči můžete prohlédnout ZDE už teď.

Sestava ex Dark Tigers uvedená na webu organizace pod novou značkou:

Lukáš "luko" Hrabčík
Martin "creze" Bagala
Dominik "NIO" Maxian
Ľuboš "HenkkyG" Ilko
Peter "jaro" Rauch

Jozef "d0di" Kiss (coach)

Video na oficiálním kanále brzo očekávané značky, které potvrzuje přechod brandu Dark Tigers nad UNiTY esports:

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.