Zmena v Dynamo Eclot: ZEDc smeruje na lavičku, nahradí ho Dytor

  • Sebastián Soroka
  • 21. 02. 2022 13:25

Prekvapivá novinka z tábora Dynamo Eclot! Vedenie organizácie po dohode s hráčmi učinilo zmenu v základnej zostave. V nej aspoň na istý čas nebude pôsobiť Adam "ZEDc" Bartko, ktorý putuje na lavičku náhradníkov. Nahradí ho Martin "dytor" Handl.

Rodák spod Tatier bol jediným slovenským zástupcom v CS:GO tíme Dynamo Eclot. V Eclote pôsobí s krátkou prestávkou už takmer tri roky. Dynamo Eclot nevyšiel vstup do nového roka. Hráči neuspeli v otvorenej kvalifikácii do REPUBLEAGUE. Úspech nenadobudli ani na ďalších európskych turnajoch, ktorých sa zúčastnili. Z toho zrejme pramení rozhodnutie vymeniť jedného hráča.

Prázdne miesto po Zedovi vyplní už spomínaný Dytor, ktorého môžeme poznať z pôsobenia v tíme Sampi, EXORS, či DEFEATERS. 19-ročný Čech disponuje značnou firepower, ktorá by mohla nakopnúť českú zostavu k lepším výkonom. Onedlho sa nám totiž spustia aj turnaje z domácej scény, kde by Dynamo Eclot rado atakovalo popredné priečky, podobne ako tomu bolo v minulých rokoch. Uvidíme teda ako celému tímu sadne nová alternatíva v zostave.

Nová zostava Dynamo Eclot vyzerá nasledovne:

Filip "K1-FiDa" Dvořák
Vojtěch "Valencio" Mydlář
Vít "nbqq" Pohlot
Lukáš "Capsen" Kolačný
Martin "dytor" Handl

Jakub "bfull" Kokoška – tréner

Adam "ZEDc" Bartko - na lavičke

Zdroj titulnej fotografie: Facebook/Dynamo Eclot

Dytor na LAN akcii Quietus-Day v roku 2020 Source: Martin Bukovsky, EPLAYER

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.