Zmena v MOUZ: Bymas je na lavičke náhradníkov, povýšenie do A-tímu získal xertioN

  • Sebastián Soroka
  • 26. 08. 2022 17:53

Zlepšené výsledky a napriek tomu zmena v zostave! Nemecká organizácia MOUZ sa rozhodla vytiahnuť zo svojej akadémie ďalšieho z mladíkov, konkrétne Izraelčana Doriana "xertioN" Bermana. Zo zostavy sa porúča Aurimas "bymas" Pipiras.

V posledných týždňoch nič nenasvedčovalo tomu, že tím, v ktorom figuruje aj Slovák David "frozen" Čerňanský sa rozhodne pre zmenu. Myšiaci sa totiž dostali po viac ako 2 rokoch späť medzi TOP5 tímov sveta, kvalifikovali sa na RMR event, kde budú bojovať o miestenku na brazílskom Majore a vo všeobecnosti to vyzeralo tak, že v CS:GO sekcii svitá na lepšie časy, ktoré nepostihnú žiadne zmeny. Zmenu nečakal ani bymas. "„Bolo to veľmi nečakané a smutné počuť túto novinku, pred pár dňami som prišiel na teamspeak, keďže sme mali tréning, bolo mi povedané, že som v tíme nahradený“, opisuje túto udalosť litovský rodák prostredníctvom twitteru. Nateraz bude umiestený na lavičku náhradníkov.

Manažment organizácie sa tak opätovne rozhodol vsadiť na svoj juniorský program MOUZ NXT. Po Ádámovi "torzsi" Torzsásovi, Jon "JDC" de Castro dostal povýšenie do tímu aj spomínaný xertioN. V akadémii MOUZ pôsobil vyše roka a tak si vyskúšal pôsobenie aj popri torzsim a JDC.

MOUZ čaká 14.9 vstup do 16.sezóny ESL Pro League, následne začiatkom októbra odohrajú RMR event, kde sa budú pokúšať o postup na Major v Rio de Janeiro. Tieto dva turnaje nám najlepšie napovedia, či bola zmena správnym krokom alebo nie.

Aktuálna zostava MOUZ vyzerá nasledovne:

David "frozen" Čerňanský
Christopher "dexter" Nong
Ádám "torzsi" Torzsás
Jon "JDC" de Castro
Doriana "xertioN" Bermana

Dennis "sycrone" Nielsen - tréner

Aurimas "bymas" Pipiras - na lavičke

Zdroj titulnej fotografie: PGL

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.