Predvianočný darček pre Zera! S GamerLegion si vybojoval turnajový triumf

  • Sebastián Soroka
  • 20. 12. 2020 02:00

Slovenský strelec Patrik "Zero" Žudel sa v sobotu zúčastnil turnaja Flash Super SLAM s celkovým prizepoolom $12,000. Zo štvorice zúčastnených vzišiel nakoniec ako víťaz práve Zerov tím GamerLegion.

Turnaj okrem GamerLegion tvorila aj dvojica švédskych tímov MyGame a Deportivo. Kvarteto zúčastnených sformoval poľský tím Pompa. Zerov semifinálový zápas proti tímu Deportivo nepriniesol prakticky žiadne väčšie problémy. Hráči vyhrali prvé dve mapy pomerom 16:9 a 16:7 a zaslúžene si tak zaistili miestenku vo finále proti Poliakom z tímu Pompa. Finále sa už nieslo vo vyrovnanejšom duchu. Veď GamerLegion po tesnej prehre na Vertigu, museli zápas otáčať. Pomerne hladký Overpass priniesol ale dorovnanie BO3 série a celý duel nám ukončil Train, kde nás síce sprevádzal mierne dramatický priebeh stretnutia, ale s lepším koncom pre GamerLegion.

Zero sa tak po takmer šiestich mesiacoch strávených pod krídlami nemeckej organizácie, konečne dočkal prvého turnajového triumfu. Medzinárodná zostava si okrem pocitu víťazstva odnáša slušných $7,200. Rodák z Rožňavy sa navyše držal v kladných číslach, keď turnaj zakončil s celkovým K/D ratio 1,60. Do ďalšieho roka to tak môže byť pre celú zostavu veľký morálny boost, ktorý budú rozhodne potrebovať.

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.