Zero je oficiálne hriešnikom! Vytiahne Sinners na Major?

  • Sebastián Soroka
  • 15. 07. 2022 16:10

Koniec všetkých dohadov! Informácia, ktorú sme priniesli začiatkom mesiaca sa stáva realitou. Slovenský hráč Patrik "Zero" Žúdel podpisuje zmluvu s česko-slovenskou jednotkou. Do Sinners prichádza 23-ročný rodák z Rožňavy po 2 rokoch strávených v GamerLegion

Zero prichádza do tímu takmer dva mesiace po tom, čo Sinners opustila ich najväčšia hviezda - Adam "NEOFRAG" Zouhar. Odvtedy hriešnici usilovne hľadali náhradu. Spočiatku zrejme aj oni predpokladali, že siahnu po niekom, kto pôsobí na domácej scéne, avšak kombináciou viacerých okolností, ktoré výraznou mierou poznačila aj situácia na prestupovom trhu sa organizácia z Liberca obrátila k službám slovenského hráča, ktorý hájil farby GamerLegion.

Ambícia Sinners je celkom jasná. Postúpiť na Major. Na turnaj, ktorý im v minulosti dvakrát veľmi tesne ušiel. Zero by im v tom mal so svojimi skúsenosťami a talentom dopomôcť. Sám sa už v roku 2017 najväčšieho turnaja na svete zúčastnil. Postup si však musel tvrdo vybojovať, koniec koncov mu to vyšlo s tímom HellRaisers až na tretí pokus a teda aj on sám, podobne ako jeho noví spoluhráči pozná pocit trpkej porážky a zlyhania.

Účastník ELEAGUE Major Atlanta 2017 sa navyše stáva prvým slovenským hráčom v CS:GO tíme Sinners. „Nová kapitola, veľmi ma teší, že si zahrám s takými dobrými hráčmi a ľuďmi“, okomentoval nadšene Zero svoj prestup do nového tímu.

Zostava Sinners vyzerá nasledovne:

Sebastian "⁠beastik⁠" Daňo
Max "⁠SHOCK⁠" Kvapil
Jindřich "⁠ZEDKO⁠" Chyba
David "forsyy" Bílý
Patrik "Zero" Žúdel

Tomáš "tomkeejs" Tomka - tréner

Zdroj titulnej fotografie: Sinners

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.