Zero a frozen už poznajú svojich súperov v boji o Major

  • Sebastián Soroka
  • 13. 04. 2022 10:40

Šanca na Major! Slovenskí reprezentanti Patrik "Zero" Žúdel (GamerLegion) a David "frozen" Čerňanský (MOUZ) vstúpia v nasledujúcich dňoch do európskej RMR kvalifikácie, ktorá im môže zabezpečiť účasť na PGL Major Antwerp. Kvalifikačný cyklus prebehne v rumunskej Bukurešti.

Oba spomínané tímy boli priradené do skupiny A. Najnovšie už obaja Slováci spoznali aj svojich súperov v úvodnom dueli. Zerov GamerLegion sa postaví do cesty tímu Fnatic, ktorý neprežíva práve najlepšie obdobie. To by mohli GL využiť.

MOUZ s frozenom zase schytali na úvod pomerne vyrovnaného oponenta. Ním sa stali hráči OG, ktorí aktuálne hája 18.priečku vo svetovom rebríčku. Len o jednu priečku za myšiakmi. Je ale potrebné podotknúť, že OG odohrali posledný oficiálny zápas ešte koncom februára. Táto neaktivita tak odzkadľuje aj ich celkové postavenie v globálnom hodnotení.

V skupine A sa nachádzajú aj giganti ako FaZe Clan, Natus Vincere, Vitality, Heroic alebo zostava ruskej organizácie Virtus.pro, ktorá však vzhľadom na priebiehajúci konflikt na Ukrajine, vystupuje pod prezývkou "Outsiders".

Celý program európskej RMR kvalifikácie vypukne 17.4. Kvalifikácia sa odohrá swiss formátom. V praxi to znamená, že na postup budú potrebovať jednotlivé celky získať 3 výhry. Pri troch prehrách turnaj opúšťajú. Podarí sa slovenským hráčom zabodovať a postúpiť na najväčší turnaj sveta?

V Bukurešti sa predstaví aj český celok Sinners. Ten sa však nachádza v skupine B a jeho zápasový program tak začne až 21.4.

Program úvodného kola skupina A:

11:00 - NaVi vs QUAZAR
11:00 - Outsiders vs Unique
12:15 - FaZe vs Eternal Fire
12:15 - Heroic vs ForZe
13:30 - Vitality vs Dignitas
13:30 - GamerLegion (Zero) vs Fnatic
14:45 - MOUZ (frozen) vs OG
14:45 - BIG vs SAW

Zdroj titulnej fotografie: liquipedia.net/Turtle Entertainment

GamerLegion sa budú uchádzať o účasť na Majore

GamerLegion sa budú uchádzať o účasť na Majore Source: Twitter/GamerLegion

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.