Zero to dokázal! S jeho tímom GamerLegion putuje na DreamHack, rozhodujúca mapa sa dohrala po štvrtom predĺžení

  • Sebastián Soroka
  • 22. 10. 2021 00:10

Kvalifikácia na DreamHack Open November dopadla nakoniec pre slovenského strelca Patrika "Zero" Žúdela úspešne. S jeho tímom GamerLegion sa po náročných zápasoch dočkal záslužnej odmeny, keď si v poslednom zápase hráči urvali postupovú miestenku. Rozhodujúca mapa sa skončila až po štvrtom predĺžení.

Európsky celok si v kvalifikácii musel poradiť s tímami ako forZe, Fnatic, či dokonca aj s českými hráčmi zo Sinners. Všetky zápasy ale Zero a jeho spoluhráči zvládli a po dlhšej dobe si tak 23-ročný Slovák zahrá na turnaji, ktorý možno hodnotiť ako mimoriadne prestížny. Veď zúčastnia sa ho tímy ako ENCE, BIG, mousesports alebo Fnatic s ich britsko-švédsko zostavou.

Bývalý hráč HellRaisers hral naposledy na podujatí takého kalibru ešte v roku 2018, kedy na V4 Future Sports Festival hájil farby organizácie Game Agents. Snáď postup na DreamHack nebude pre GamerLegion maximom a hráči sa medzi osmičkou zúčastnených pobijú o popredné priečky, prípadne o titul.

Samotný postup Zera môže domácu scénu tešiť o to viac, že do turnaja zasiahne aj David "frozen" Čerňanský so spomínanými mousesports. Fanúšik slovenského Counter-Striku sa tak má rozhodne na čo tešiť.

DreamHack Open Winter sa začne 10.11. Prizepool turnaja je 100 000$. Podrobné informácie o celom turnaji prinesieme krátko pred jeho začatím.

Zdroj titulnej fotografie: © liquipedia.net//StarLadder

Source: © GamerLegion

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.