Z Counter-Striku na bojové umenia! Legendárny pashaBiceps zažije debut v ringu

  • Sebastián Soroka
  • 03. 12. 2021 18:40

Scénou mimoriadne obľúbený Poliak Jaroslaw "pashaBiceps" Jarząbkowski, ktorý sa hrdo môže nazývať legendou ešportu, zažije premiéru v okrúhlej klietke. 5.februára bude súčasťou MMA eventu HIGH League 2, ktorý sa uskutoční v Krakowskej Tauron aréne.

Meno Pashovo súpera sa verejnosť dozvie v pondelok o 11:00. Víťaz IEM Katowice 2014 ho opísal ako obrovského bieleho Hulka, ktorý je mimoriadne agresívny. Jarząbkowski sa bude pripravovať na duel v renomovanom športovom klube WCA Fight Team pod dohľadom trénera Anzora Ażijewu. Počas podujatia sa okrem Pashu predstavia v ringu aj poľské celebrity z prostredia sociálnych sieti.

Pasha je v aktuálnej dobe súčasťou americkej organizácie Liquid, kde vykonáva funkciu streamera. Profesionálnemu hraniu CS:GO sa už dlhšiu dobu nevenuje a na scéne pôsobí skôr ako influencer a rešpektovaná osobnosť. Ako ešport hráč má vďaka svojej charizme, ale aj zmyslu pre humor početnú fanúšikovskú základňu po celom svete. V minulosti ho najviac preslávilo pôsobenie v tíme Virtus.pro, s ktorým získal titul z Majoru v Katowiciach 2014. Okrem toho má 33-ročný rodák z poľského Nasielsku na konte mnoho ďalších titulov a kvantum individuálnych ocenení.

Zdroj titulne fotografie: © Instagram/pashabiceps

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.