YGames PRO Series: Kto sa priblíži víťazstvu a kto skončí svoju púť vo štvrťfinále?

  • 27. 06. 2022 09:00

Uplynulý týždeň sme mohli sledovať Play-In fázu YGames Pro Series a už od dnes sa najbližšie 2 týždne môžeme tešiť na skvelé zápasy, kde tímy zabojujú o prizepool v hodnote 41 000€.

BIG Academy, NaVi Junior, Dynamo Eclot, AGO, PACT, eSuba, ONYX a Cryptova. Toto je osmička vyvolených, ktorá bude bojovať v Play-Off. Jeden z nich bude 8.7.2022 korunovaný ako víťaz druhej série YGames Pro Series. To všetko môžete sledovať na twitch kanále yzonesk.

Rozbor Štvrťfinále:
ONYX vs NAVI Junior
Začiatok zápasu: 27.6. 17:00

V prvom štvrťfinálovom zápase nás čaká stret maďarskej zostavy ONYX a mladých strelcov pod záštitou Ukrajinskej organizácie NAVI. ONYX, ktorý sa dostali zo skupiny z piateho miesta, si v Play-In fáze šikovne poradili s ALTERNATE aTTaX. Teraz ich však čaká veľmi náročná úloha. NAVI Junior si ako víťazi Áčkovej skupiny zaistili priamy postup do Play-Off.

Na papieri veľmi zaujímavý zápas s jasným favoritom v podobe Juniorov. Na to ako si ale poradia s touto pozíciou si ale budeme musieť ešte počkať. Oba tímy nemajú úplne presvedčivú formu v iných súťažiach. Čo sa ale NaVi Junior týka, tak v PRO Series našli iba jedného premožiteľa a pravidelne ukazujú ako silný tím sú.

Dynamo Eclot vs eSuba
Začiatok zápasu: 27.6. 20:30

Jediný československý zápas vo štvrťfinále proti sebe postaví starých známych. Československá dvojka proti štvorke rebríčka. Dynamo Eclot si v poslednom zápase pripísali jasnú výhru proti Budapest 5, eSuba musela bojovať proti Dark Tigers v ťažkom dueli, kedy na mape Nuke musel rozhodovať až overtime.

Dynamo Eclot má v poslednej dobe vynikajúcu formu, ktorú by určite radi potvrdili aj v zajtrajšom stretnutí, do ktorého nastupujú ako favoriti a očakáva sa od nich jasné víťazstvo. Hráči z eSuby sú však veľmi nevyspytateľný, takže od tohto zápasu môžeme očakávať iba jednu vec, absolútny banger. Pre domácich fanúšikov je tento stret povinnosťou.

283959666_2202129836664937_7750602706728205834_n.jpg

Momentka ze sazkaeleague Source: Instagram nbqqcs

AGO vs PACT
Začiatok zápasu: 1.7. 17:00

Poľský fanúšikovia si vo YGames PRO Series tiež prídu na svoje. AGO, ktorý do turnaja nastupovali ako najväčší favoriti, čelia jednému problému za druhým. Strata ich mladej hviezdy, nestabilná pozícia piateho hráča a náročný súper v podobe tímu PACT. Zápas, ktorý nám môže poodhaliť otázku nad budúcnosťou Poľskej scény.

Favoritom je však stále AGO. Od nich sa očakáva ešte boj o víťazstvo v celej lige. Avšak PACT není treba odpisovať a ich prípadne víťazstvo by nebolo až takým prekvapením ako by si niektorí ľudia mohli myslieť.

BIG Academy vs Cryptova
Začiatok zápasu: 1.7.2022 20:30

Súboj Dávida s Goliášom, aj tak by sa dal nazvať zápas medzi Nemeckou akadémiou a domácimi strelcami. BIG Academy sa po výkonoch v skupinovej fáze stali asi najväčšími favoritmi na celkový triumf. O ich forme sa presviedčame aj v Academy lige, kde sa prebojovali do finále a dnes zabojujú o titul. Ostravská organizácia by si na svoje konto určite rada pripísala najväčšie prekvapenie sezóny a postup.

Zostava okolo Nilsa "k1to" Gruhneho by si mala pripísať jasné víťazstvo 2:0 na mapy. Cryptova dostala najhorší los aký mohla, ale verím že budú bojovať aj napriek nepriazni losu a ukážu čoho sú schopný a prípadne potrápia BIG Academy.

K1to_at_BLAST_Spring_Finals_2022.jpg

K1to môže byť počas playoff povolaný do hlavného timu Source: Fraglíder/Liquipedia

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.