Xizt dodržal sľub a ostáva v hernom prostredí, stáva sa posilou Heroic!

  • Sebastián Soroka
  • 21. 10. 2021 01:40

Pred necelým mesiacom urobil Richard "Xizt" Landström veľmi vážne a zásadne rozhodnutie, keď ukončil svoju bohatú hráčsku kariéru. Zároveň však svojim fanúšikom sľúbil, že vo svete CS:GO ostáva aj naďalej a neplánuje sa stiahnuť do kompletného úzadia. Svoj sľub dodržal a po novom bude pôsobiť ako analytik v tíme Heroic.

30-ročný Švéd bude tiež na blížiacom sa Štokholmskom Majore vykonávať funkciu trénera. Prvýkrát od Faceit Major Londýn tak zasiahne do deja najväčšieho turnaja sveta. Samotnú organizáciu Heroic postretli v posledných mesiacoch viaceré negatívne faktory, ktoré sa spájajú najmä s ESIC banom Nicolaia "HUNDEN" Petersena. Krok vziať pod svoje krídla legendu akou je Xizt, je tak minimálne z marketingového hľadiska vynikajúci ťah.

Sme nadšení, že máme na palube skutočný CS legendu. Sme presvedčení, že nám v roku 2021 pomôže vyzdvihnúť tím do nových výšin“, skomentovali krátko Heroic Xiztov príchod. Svoju trénerskú premiéru zažije už 26.10 proti čínskemu tímu Tyloo na spomínanom Majore, ktorý sa bude odohrávať na jeho domácej pôde.

Zdroj titulnej fotografie: © Twitter/Heroic

Source: © Fragbite

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.