Ohliadnutie sa za rokom 2020 - ĎAKUJEME

  • Sebastián Soroka
  • 31. 12. 2020 19:45

Rok 2020 bol bezpochyby omnoho iným rokom ako sme si mnohí na začiatku predstavovali. Celý svet sa na jar ponoril do pandémie COVID-19 a nosenie rúšok sa stalo našou každodennou rutinou. Zabudnime ale na tieto starosti spojené s pandémiou. Chceme sa k vám totiž prihovoriť ako projekt Eplayer, ktorého web bol spustený práve v tomto covidovom roku.

Všetko sa to začalo 15.1.2020, kedy sme po niekoľko mesačných prípravách konečne spustili webovú stránku. Spolu s ňou sme ako prví na scéne priniesli výsledkový servis, na ktorého zlepšení sme po zvyšku roka urputne pracovali.

S webom prišlo aj naše vyhodnotenie 15 najlepších CZ/SK hráčov za rok 2019. Výsledky sme analyzovali podľa individuálnych štatistík a tímových úspechov jednotlivých hráčov. Všetko to sme zakomponovali aj do článku, aby mal čitateľ prehľad o kariérnom roku daného hráča. Táto anketa sa stretla s pozitívnymi ohlasmi a tak je jasné, že v nej budeme pokračovať aj v novom roku.

V marci (brěznu) sme spustili druhú sériu našich podcastov. Na pozícii moderátora vystriedala Jozefa "Joshua" Dekana mimoriadne sympatická Isabelka. Od tejto série sme si sľubovali viac ako sme boli schopní naplniť a tak toto obdobie ostáva pre nás miernym sklamaním. Už teraz však vieme potvrdiť, že pripravujeme tretiu sériu s novým moderátorom, ktorú čoskoro oficiálne oznámime.

S podcastom zavítala na naš YouTube kanál aj video-séria Eplayer RePeek. Išlo o zhurnutie najdôležitejších udalostí z uplynulého týždňa. Jej moderátorom bol esport nadšenec Fill.

Koncom leta sme si odskočili na LAN akciu Quietus Day, aby sme sa osobne spoznali s pár ľuďmi zo scény a urobili menší foto-report , ktorý sme následne uverejnili na našich sociálnych sieťach.

Spomínate si ešte na našu anketu top15, ktorú sme robili so spustením webu. Najlepších 15 hráčov sme odmenili pamätnými medailami, ktoré sme si samy (na) dizajnovali.

V poslednom mesiaci tohto nezvyčajného roka sme vyskúšali testing našej novej funkcie LiveBota, ktorá má zlepšiť náš výsledkový servis. Tento experiment nám dal dôležité poznatky, ktoré budeme ďalej rozvíjať a neskôr ich chceme implementovať do finálneho produktu, ktorý má zabezpečiť live výsledky zo zápasov na domácej scéne. Tak ako tomu je na portáli HLTV.org.

Od začiatku ste nám prejavovali veľkú podporu, ktorú sme sa vám snažili oplatiť relevantnými a rýchlymi informáciami, kvalitným obsahom, či odstránením našich nedostatkov. Celé mesiace ste to boli Vy, ktorí ste nám poskytovali hnacie palivo na väčšie úsilie. Sme za to nesmierne vďační.

Taktiež sa chceme poďakovať všetkým ľuďom, ktorí nám pomohli so zviditeľnením alebo nám pomáhali v rámci zlepšenia našej činnosti. Veľmi si vašu pomoc vážime!

Od začiatku bol hlavný cieľ tohto projektu posun našej scény smerom dopredu. Snažíme sa do praxe podsúvať originálne nápady, ktoré v rámci scény neboli použité, dávať priestor na vyjadrenie aj ľuďom, ktorí pôsobia za oponou esport sveta a mnoho ďalšieho. Do roku 2021 vám želáme len to najlepšie, ale hlavne veľa zdravia! S istotou vám za celý náš tím môžeme povedať, že pre nasledujúce mesiace chystáme mnoho noviniek, ktoré by mali zlepšiť funkcie webu a priniesť nový obsah.

ĎAKUJEME za podporu v roku 2020 a nech nás to v ďalšom roku neprestane baviť. A snáď sa epidemiologická situácia dá znova pod kontrolu a začne sa s opätovnou organizáciou LAN eventov, na ktorých rozhodne nechceme chýbať!

So srdečnou vďakou Eplayer tím

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.