Vodafone MČR 2021: Najlepšia štvorica je známa, semifinále sa odohrá ešte dnes

  • Sebastián Soroka
  • 27. 11. 2021 15:40

Poznáme najlepšiu štvoricu tohtoročného Vodafone MČR 2021! K Sinners a eSube sa po dnešku pridávajú Dynamo Eclot a Enterprise Esports. Tieto tímy sa ešte dnes predstavia v semifinálových dueloch, kde sa rozhodne o tom, kto bude zajtra bojovať o víťaznú trofej. Zaujímavosťou je, že štyri najlepšie tímy tohtoročných MČR sú zároveň aj štyri najlepšie tímy v našom EPLAYER Rankingu.

Dynamo Eclot a Enterprise Esports naplnili očakávania

Entropiq Prague vs Dynamo Eclot 0:2 (11:16, 11:16)

Enterprise Esports vs Sampi.Tipsport 2:0 (16:10, 16:5)

Bronzoví medailisti z tohtoročných Majstrovstiev Slovenskej republiky (MSR) včera nedokázali zdolať eSubu a dnes ich tak čakal súboj o všetko proti Entropiq Prague. Hráči Dynamo Eclot však ako favoriti zápasu nezlyhali a Leckra a spol. porazili 2x 16:11. Pre organizáciu Eclot ide o tretie semifinále na MČR v rade. V minulom roku skončili na nepopulárnom štvrtom mieste, rok predtým však oslavovali historické striebro. Hráči tak nepochybne pokukujú po tom, aby rozšírili svoju zbierku cenných kovov. Zdolať v semifinále Sinners ale bude skúška ohňom.

Pre Enterprise Esports bol postup medzi štvoricu najlepších povinnou jazdou. Tuzemská dvojka si po prehre nad Sinners dnes napravila chuť a zdolala Sampi.Tipsport. Večer ich čaká eSuba, ktorej môžu vrátiť prehru z tohtoročného finále MSR.

Program semifinálových duelov:

16:00 - Semifinále #1: Sinners vs Dynamo Eclot
21:00 - Semifinále #2: eSuba vs Enterprise Esports

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.