Vodafone MČR 2021: Bronzové medaily získava eSuba, Dynamo Eclot končia na štvrtom mieste

  • Sebastián Soroka
  • 28. 11. 2021 13:35

V posledný deň Vodafone Majstrovstiev Českej republiky sa nám rozhoduje o pódiových priečkach. Doobeda nám odštartoval súboj o tretie miesto medzi porazenými semifinalistami - Dynamo Eclot a eSuba. Po troch mapách sa nakoniec z triumfu radovali druhí menovaní, ktorí si tak aspoň čiastočne vynahradili včerajšiu prehru proti Enterprise.

eSuba vs Dynamo Eclot 2:1 (19:17, 4:16, 16:3)

Na prvej mape - de_inferno sme sa dočkali aj predĺženia, ktoré lepšie zvládli zverenci Tomáša "Benq1" Masaryka. Vzhľadom na to, že išlo o map pick tímu Dynamo Eclot sa rátalo s tým, že eSuba bude na svojej mape tým dominantnejším celkom a odnesie si víťazstvo 2:0. ZEDc a spol. sa ale odmietali vzdať tak ľahko a svojho súpera na de_vertigo priam deklasovali pomerom 16:4 a s dobrými vyhliadkami sa pustili na mapu de_mirage.

Na Mirage to ale už bola jasná kanonáda v prospech eSuby. Pätica modrých dobre kontrolovala priebeh zápasu a vyhla sa zbytočným chybám, ktoré by ju mohli pripraviť o bronzové medaily. Nepochybne však oba tábory dúfali pred turnajom v lepší výsledok, než je štvrté, respektíve tretie miesto.

Tento zápas bol v podstate odvetou z minulého roka. Aj vtedy sa v súboji o tretie miesto stretli tieto dva tímy. Dynamo Eclot však nedokázali svojim oponentnom oplatiť minuloročnú prehru a aj tentokrát sa museli skloniť pred Blogg1sovou družinou.

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.