Víťaznú jazdu SINNERS zastavil až Gambit vo finále

  • Sebastián Soroka
  • 17. 01. 2021 00:25

Posledný mesiac nám veľkú radosť robili najmä český hráči z tímu SINNERS. Tí sa 14.12.2020 vybrali na dlhú púť turnajom Vulkan Fight Series 2020, ktorý disponoval celkovým prizepoolom $45,000. Možno ani samotní hráči nečakali, že sa na turnaji budú prezentovať tak skvelou hrou, ktorá im nakoniec vynesie celkové druhé miesto.

Turnaj mal dovedna 20 účastníkov. Medzi nimi aj mená Dignitas, Winstrike, HellRaisers alebo Gambit. Systém turnaja bol postavený na swiss formáte a následnom playoff. SINNERS prešli úvodnou časť turnaja bez väčších problémov, keď postupne zdolali švédskych Lilmix, Dánov z Lyngby Vikings a rumunský tím Nexus Gaming.

Víťazný trend si zverenci Michala "KETUBOR" Csontoša udržiavali aj v playoff. Ich silu a odhodlanosť na plný úväzok pocítili Ukrajinci z Project X. Po tomto zápase čakal SINNERS zápas proti tímu Dignitas, v ktorom pôsobia aj legendy Adam "friberg" Friberg a Patrik "f0rest" Lindberg. Zápas, ktorý mal rozhodne, čo ponúknuť z hľadiska kvality rozhodne nesklamal. SINNERS ale aj tak presvedčivo zvíťazili 2:0 na mapy a vybojovali si miestenku v semifinále.

Semifinále sa nieslo vo vyrovnanom duchu. HellRaisers našim "hriešnikom" nedarovali nič zadarmo. Po dvoch mapách, na ktorých si každý tím pripísal výhru 16:14, nasledovalo rozuzlenie na Duste. Na Duste ukázali ale väčšie kvality českí borci a finálový sen sa tak stal realitou.

Vďaka postupu do finále mohli hráči okrem cenného titulu zabojovať aj o prize-money vo výške $22,500. Žiaľ Gambit s Hobbitom boli o čosi lepší a výhru si nakoniec odniesli oni. SINNERS si ale aj napriek tomu pripisujú na svoje konto $11,250 a cenné skúsenosti. Zdá sa, že príchod trénera Michala "KETUBOR" Csontoša a Tomáša "oskar" Šťastného na AWP post bol tou správnou voľbou. Po dlhšej dobe má naša scéna tím, ktorý je konkurencieschopný aj na europskej scéne.

Forma SINNERS graduje Photo by SINNERS

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.