Oficiálne: Vitality podpisujú Misutaaa

  • Sebastián Soroka
  • 05. 03. 2020 14:00

Aktuálne dianie

Update#2 18:50: Samotnou organizáciou bol práve potvrdený príchod Misutaaa. Z Vitality sa tak stáva čisto francúzský tím.

Update#1 17:45: Misutaaa si vymazal svoj Twitter účet!

Portál HLTV.org s odvolaním sa na francúzske spravodajstvo 1pv.fr, oznamuje, že Vitality po včerajšom odchode hráča Alex „ALEX“ McMeekin začali rokovať o príchode 17-ročného Kévina „Misutaaa“ Rabier. Ten by mal čoskoro podpísať zmluvu. Je to prekvapením najmä z toho dôvodu, že favoritom na miesto v zostave bol súčasný hráč LDLC, Ali "hAdji" Haïnouss. Rokovania o jeho nákupe medzi organizáciami ale neboli úspešné. Vzhľadom na vek Misutaaa je teraz dôležité zosúladiť aj jeho školskú dochádzku so začínajúcou kariérou profesionálneho hráča.

Francúzsky mladík si za posledné roky urobil meno vďaka lokálnym LAN turnajom, kde sa prezentoval skvelou hrou. Zažiaril aj v prestížnej FPL. Avšak ak sa pozrieme na jeho celkové skúsenosti, tak Vitality budú musieť prehodnotiť a zosúladiť štruktúru svojho tímu, aby vytvorili čo najlepšie podmienky pre IGL pozíciu. Viac informácii by sme sa mali dozvedieť v priebehu pár dní či týždňov. Z Vitality by sa tak mal stať čisto francúzský tím.

Zdroj titulnej fotografie: Liquipedia/VaKarM

Pred neznámym mladíkom stojí veľká výzva. Photo by Misutaaa

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.