Veterán cajunb si znova oblečie dres Astralis

  • Sebastián Soroka
  • 22. 09. 2022 17:25

Stál pri ich vzniku a bol neoddeliteľnou časťou starých TSM, z ktorých sa neskôr vyformovala práve organizácia Astralis. René "cajunb" Borg si znova oblečie dres dánskej organizácie.

32-ročný veterán bude pracovať s akadémiou Astralis (Astralis Talent), ktorá sa počas najbližších týždňov musí zaobísť bez Mikkela "MistR" Thomsena. Mladý talent dostal príležitosť v A-tíme, po tom, čo Kristiana "k0nfig" Wieneckeho postihli zdravotné problémy a nebude sa tak môcť zúčastniť európskeho RMR. Ide tak iba o dočasnú zmenu.

Cajunb pôsobil v Astralis v roku 2016. Stál teda pri vzniku celého projektu. Paradoxne sa však jeho najplodnejšie roky kariéry spájajú s tímami TSM, respektíve Dignitas. Do tímu Dignitas prestúpil po tom, čo bol v Astralis nahradený Markusom "kjaerbye" Kjaerbyem. S Dignitas sa mu počas turnaja Epicenter Moscow 2016 podarilo dokráčať k životnému výsledku, keď podceňovanej zostave okolo Mathiasa "MSL" Laurindsena dopomohol k zisku titulu. S TSM zase hájil svoj času aj post svetovej jednotky.

Zdroj titulnej fotografie: DreamHack

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.