Veľké zmeny u bratov v Poľsku

  • Martin Bukovský
  • 14. 04. 2020 21:50

Poľská scéna začiatkom roka nebola v najlepšom stave. Veci sa ale dali do pohybu a sformovali sa nám pomerne zaujímavé tímy, tak sa na ne poďme pozrieť bližšie.

Prvé zmeny v zostave robila organizácia AGO. Podpísala skúseného Oskarisha. Začiatkom marca tak rozšírili svoj tím až na 7 hráčov. Dlhý proces stavania zostavy prišiel ku koncu len minulý týždeň. Do zostavy sa dostal len 16 ročný Maciej "F1KU" Miklas. Miesto v zostave si vydobil aj daľší mladík, 18 ročný Miłosz "mhL" Knasiak, ktorý by mal zaujať pozíciu AWP hráča. V každom tíme by mladú krv mali doplniť skúsenosti. Tie reprezentuje Oskar "oskarish" Stenborowski a duo, ktoré v organizácií AGO hráva už viac ako 1000 dní, Damian "Furlan" Kislowski a Dominik "GruBy" Swiderski. Rolu in-game-leadera by mal prebrať oskarish, ktorý má nemecké korene a aj skúsenosti z nemeckej scény.

Finálna zostava AGO po rošáde so siedmymi hráčmi vyzerá následovne:
Damian "Furlan" Kislowski
Dominik "GruBy" Swiderski
Miłosz "mhL" Knasiak
Maciej "F1KU" Miklas
Oskar "oskarish" Stenborowski

Mikołaj "miNirox" Michałków – tréner

Furlan zostáva v organizácii AGO aj naďalej Photo by DreamHack

Začiatkom apríla svoju zostavu predstavila aj ďalšia poľská organizácia, Illuminar. Po prvých zmenách ešte vo februári, tím skúšal viacerých hráčov, medzi ktorých patrí aj napríklad Michał "snatchie" Rudzki. Nakoniec sa ale rozhodli pre zvučnejšie mená. K tímu sa pripojil skúsený Janusz "Snax" Pogorzelski, jeden z členov legendárnej zostavy Virtus Pro. Ďalším členom je jeho bývalý spoluhráč už z vynoveného Virtus Pro, Arek "Vegi" Nawojski. Tretím novým hráčom je Mikołaj "mouz" Karolewski, ktorý pôsobil po boku TaZa takmer dva roky. Dvojica Paweł "innocent" Mocek a Paweł "reatz" Jańczak je členmi organizácie najdlhšie. Tvorili základ tímu, ktorý bol podpísaný v júli 2019.

Zostava, ktorú by mal viesť skúsený Snax vyzerá následovne:
Paweł "innocent" Mocek
Paweł "reatz" Jańczak
Mikołaj "mouz" Karolewski
Arek "Vegi" Nawojski
Janusz "Snax" Pogorzelski

Adrian "imd" Pieper – tréner

Zostava Illuminar bude mať vo svojich radoch aj major šampiona z roku 2014, Snaxa Photo by ELEAGUE

Do partie sa pridáva aj organizácia Wisla Krakow. K tej sa nedávano pripojil známy Loord, ako sme aj my informovali v článku. Tím sa rozlúčil s Kacper "kaper" Słoma a Piotr "morelz" Taterka. Ako každý tím na scéne, aj Wisla Krakow skúšala viaceré variácie. Medzi nimi figuruje hlavne meno Paweł "byali" Bieliński. Nakoniec sa ale pod vedením skúseného trénera rozhodli podpísať trojicu mladých hráčov, Grzegorz 'jedqr' Jędras, Olek 'hades' Miskiewicz a Dominik 'fanatyk' Barkiet. Toto sú menej zvučné mená, no možno nás príjemne prekvapia, ako to bolo napríklad pri spoluhráčovi Oskara, Dychovi.

Zostava Wisla Krakow tvorená z menej známych mien:
Grzegorz "SZPERO" Dziamałek
Wiktor "mynio" Kruk
Grzegorz "jedqr" Jędras
Olek "hades" Miskiewicz
Dominik "fanatyk" Barkiet

Mariusz "Loord" Cybulski - tréner

Jedného z najlepších hráčov CS 1.6, Loorda čaká nová trenérská výzva Photo by DreamHack

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.