Veľký úspech pre ENTERPRISE Esports! Uvidíme ich v ESEA Premier

  • Sebastián Soroka
  • 13. 08. 2021 17:35

Deň D pre ENTERPRISE Esports dopadol na výbornú. Hráčom sa po nepodarenej baráži do ESEA Premier naskytla predsa len ešte jedna príležitosť na postup. O všetkom mal rozhodnúť duel proti ruskému celku bankaPEPSI. Česko-slovenská dvojka EPLAYER rankingu si so 74.tímom sveta poradila 2:0 na mapy.

ENTERPRISE odohrali minulú sezónu na platforme ESEA ešte s duom Lukáš "Levi" Bouřa a Lukáš "lucasP" Pócsik, s nimi tiež absolvovali rozhodujúcu baráž, ktorú sa im nepodarilo dotiahnuť do úspešného konca. Zdalo sa tak, že ENTERPRISE budú naďalej pôsobiť v ESEA Advanced. Pre dnešok sa ale naskytla ešte jedna šanca na postup, keďže sa uvoľnil jeden zo slotov.

Vo vynovenej zostave už popri ostrieľanému triu, nastúpili nováčikovia Andrej "Adejis" Kameništiak a Matúš "MATYS" Šimko. Zápas sa niesol v mimoriadne vyrovnanom duchu. ENTERPRISE ale dokázali BO3 sériu vyhrať pomerom 2:0 (16:13,16:12) a zaistili si tak pre nich historicky postup do vyššej divízie, v ktorej budú bojovať o postup do najprestížnejšej ligy sveta - ESL Pro League.

Európska ESEA Premier štartuje už 17.8.2021. Okrem iného v nej budú pôsobiť tímy ako LDLC, AGO, či GamerLegion s Patrikom "Zero" Žúdelom. Pre strieborných medailistov z jarnej 1.Tipsport COOL ligy, tak pôjde o veľkú šancu ukázať sa na poli svetovej scény. Rovnako pôjde o veľký posun pre dve najnovšie prírastky v tíme, Adejisa a MATYSa. V predchádzajúcich tímoch sa im totiž o ESEA Premier ani len nesnívalo.

Zostava ENTERPRISE Esports:

David "forsyy" Bílý
Erik "The Elive" Sith
Robert "manguss" Kasper
Andrej "Adejis" Kameništiak
Matúš "MATYS" Šimko

Zdroj titulnej fotografie: Facebook/ENTERPRISE Esports

The Elive a spol. si zahrajú v ESEA Premier Source: Facebook/ESL Česko a Slovensko

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.