V4 Future Sports Festival: Budapešť sa rozžiarila do modra, eSuba postupuje do hlavného turnaja!

  • Sebastián Soroka
  • 15. 11. 2021 16:28

Budapešť sa rozžiaril do modrých farieb! CS:GO zostava organizácie eSuba sa po dvoch výhrach v Play-in časti posúva do hlavného turnaja, kde môže naraziť na celky svetového kalibru. Modrá krv týmto potvrdila svoju vynikajúcu formu na LAN akciách. Postúpiť sa jej podarilo aj napriek tomu, že pred začiatkom skupiny A sa radila skôr medzi outsiderom.

Úradujúci majstri Slovenskej republiky si včera vo veľmi tesnej koncovke poradili s poľským tímom AGO 19:16, dnes následne v BO3 sérii proti srbskému ONYX uhájili ďalšie víťazstvo, ktoré im už zaručilo priamy postup do hlavnej časti (skupinovej fázy). Na koho presne v hlavnej časti modrá krv narazí zatiaľ nie je známe, nakoľko stále nepoznáme kompletný zoznam postupujúcich. Navyše, k eSube sa ešte môžu pridať ďalšie dva česko-slovenské celky - Enterprise Esports a samozrejme aj Sinners Esports.

Prví menovaní dokázali včera získať výhru proti Wisla Krakow, ak dnes porazia aj domáci celok Budapest Five, čaká ich rovnaký scenár ako ich kolegov z eSuby - postup do hlavnej časti. V prípade prehry ešte budú mať šancu na reparát proti bulharským FIEND.

Sinners zase bude čakať duel práve proti ONYX, ktorým môžu oplatiť prehru zo včerajška. Ak však Sinners znova zaváhajú, bude ich čakať cesta domov. Oskar a spol. nastúpia do rozhodujúceho zápasu zajtra o 13:00.

eSuba si zahrá medzi osmičkou najlepších Source: © Facebook/Majstrovstvá SR v elektronických športoch

Zdroj titulnej fotografie: © Facebook/eSuba

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.