V4 Future Sports Festival prinesie prizepool 300 000€ a miestenky pre česko-slovenské tímy!

  • Martin Bukovský
  • 12. 08. 2021 11:30

Po ročnej pauze sa V4 Future Esports Festival vráti na naše obrazovky. Turnaj vyšehradskej štvorky sa uskutoční 14.-21.11., no žiaľ bez díváckej podpory. Hráči si ale budú môcť zmerať sily v offline prostredí, čo môže byť čerešničkou na torte za rok 2021 napríklad pre SINNERS, ktorí absolvovali jedinú offline akciu Supreme Masters 2020 a to ešte pred vypuknutím pandémie. Práve SINNERS sú jedny z kandidátov na postup na samotný turnaj, no kvalifikovať sa naň nebude jednodúché.

Tímy čakajú dve otvorené kvalifikácie. Z týchto kvalifikácií postupujú štyria najlepší do tej uzavretej. V uzavretej kvalifikácií si najlepšia česko-slovenská osmička zmerá sily o jednu miestenku na online turnaj International Cup. Online turnaj ponúkne 25 000€ prizepool a európske tímy, ktoré sa kvalifikovali cez otvorené kvalifikácie. Toto ale nie je jediná šanca, ako sa môže tím dostať na turnaj vyšehradskej štvorky.

Neváhajte a registrujte sa aj vy do otvorenej kvalifikácie:

Organizátori prišli s veľmi zaujímavou novinkou. 4 pozvánky, slovenskú, českú, maďarskú a poľskú darovali V4 federáciám. V našom prípade sa jedná o Českú asociáciu esportu a Slovenskú asociáciu elektronických športov. Česká pozvánka tak pripadne víťazovi 10. sezóny 1. Tipsport COOL ligy a tá slovenská víťazovi Majstrovstiev Slovenskej republiky 2021. Ašpirantom na postup z COOL ligy sa tak stávajú Entropiq Prague či ENTERPRISE, nakoľko SINNERS v tejto súťaži chýbajú.

Zhrnutie:

Infografika Photo by yzone.sk

Zdroj titulnej fotografie: V4 Future Sports Fest

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.