Boj o Tipsport CS:GO Praha pokračuje! Ktoré tímy sa pobijú o miesto na turnaji?

  • Martin Brázdil
  • 29. 08. 2022 23:30

Tipsport CS:GO Praha je v poslednej dobe asi najviac skloňovaný turnaj, ktorý sa má udiať v nasledujúcom mesiaci na CZ/SK scéne. Turnaj, ktorý rozpútal debatu po pozvaní zahraničných tímov, hlavne teda tím Bad News Eagles. K nim sa ďalej pridal tím TITANS s Tomášom “oskar” Šťastným a z domácich radov SINNERS a Dynamo Eclot. Z kvalifikácie, ktorá sa udeje v nasledujúcich dňoch sa k tejto štvorke pripoja ďalšie štyri tímy. V utorok 30.8. sa odohrajú zápasy skupiny B a nasledujúci deň zápasy skupiny A. Vo štvrtok sa potom odohrajú posledné dva zápasy o postup.

V skupine B sa predvedú aj „miliónoví kluci“

Zloženie skupiny B: Sampi.Tipsport, eSuby, Cryptova, Inside Games

Prvý zápas sa odohrá zajtra o 14:30 medzi eSubou a Cryptovou. Duel medzi štvrtým a piatym tímom podľa EPLAYER rankingu sľubuje určite zaujímavý zápas, v ktorom ani jeden tím nebude chcieť ustúpiť. Nasledujúci zápas si už do taktovky vezmú Inside Games a Sampi.Tipsport. Od 16:00 sa zostava pod vedením legendy Ladislava “GuardiaN” Kovácsa pôjdu do zápasu proti Inside games s jasným cieľom a nič iné ako postup si nepripustia.

O 17:30 sa potom stretnú neúspešnejší z dvoch zápasov, ktorý budú bojovať o udržanie v súbojoch o postup. Na konci dňa nás čaká potom súboj víťazov, ktorý má naplánovaný začiatok na 21:00. Podobný priebeh nás potom čaká aj v stredu, kde sa nám predvedú ale ďalšie štyri tímy.

GuardiaN povedie svoje Sampi.Tipsport do boja o Prahu Source: Sampi
Skupina A privíta Enterprise, Entropiq Prague a novovzniknutú zostavu

Zloženie skupiny A: Entropiq Prague, Universe, Enterprise, Narcis

V prvom stredajšom zápase sa stretne Entropiq Prague s tímom Universe. Známa organizácia, ktorá vzala pod svoje krídla zostavu “outcastov”. Ide o známych hráčov, ktorých však ich organizácie poslali preč, a tak si založili svoju zostavu, s ktorou sa dostali až do closed kvalifikácie a bolo by zaujímavé sledovať ich príbeh v prípade postupu. Druhý zápas medzi tímom Enterprise a tímom NARCIS bude však asi skôr stret Dávida s Goliášom. Výborne rozbehnutý Enterprise by nemali mať problém a víťazstvo je povinnosťou. Po týchto úvodných stretnutiach nás čaká podobne ako v utorok zápas porazených a zápas víťazov.

Enterprise sa budú môcť spoľahnúť na svojho kapitána Source: Facebook/V4 Future Sports Festival
Štvrtok prinesie duely o posledné dve miestenky

Posledný hrací deň uzavretej kvalifikácie na Tipsport CS:GO Praha nám prinesie rozhodujúce zápasy oboch skupín. Porazený zo zápasu víťazov a víťaz zo zápasu porazených sa stretnú o 15:30 (skupina A) a 19:00 (skupina B). V týchto zápasoch už ide naozaj o všetko. Víťazstvo vám zaistí postup a prehry iba oči pre plač.

Všetky zápasy je možné sledovať na twitchi kanálu PLAYzoneCZ.

Zdroj titulnej fotografie: Facebook/Mistrovství ČR v počítačových hrách

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.