Oficiálne: Zur1sovi prúdi v tele modrá krv, stáva sa hráčom eSuby

  • Sebastián Soroka
  • 24. 05. 2022 17:30

Bola už len otázka času, kedy príde k oficiálnemu oznámeniu, nakoniec sa tak stalo dnes. Martin "zur1s" Sláma nachádza po nedobrovoľnom konci v Sampi.Tipsport nové útočisko. Stáva sa novým hráčom eSuby!

Tím eSuba sa začiatkom tohto mesiaca definitívne rozlúčil so svojim "odchovancom" Lukášom "sAvana1" Lintnerom, ktorý sa upísal ambicióznemu projektu v Sampi.Tipsport. Bol to práve zur1s, ktorý doplatil na tvorbu nového projektu v Sampi, nakoľko bol so svojimi spoluhráčmi prepustení z organizácie a s neistotou ohľadom ďalšej budúcnosti sa stal voľným hráčom na prestupovom trhu.

Dnes sa však už môže tešiť z nového angažmánu. S eSubou už trénuje pár týždňov a stihol za ňu odohrať aj niekoľko oficiálnych zápasov. Zdá sa tak, že do nového systému zapadol dokonale a bude pripravení vykonávať funkciu riflera, respektíve sekundárneho snipera. To je pre neho oproti minulému pôsobisku zmena, nakoľko bol doteraz zvyknutý sa primárne sústreďovať na hranie s AWP.

Zverenci Tomáša "benq1" Masaryka aktuálne hája 4.priečku v EPLAYER Rankingu, v ESEA Advanced majú bilanciu 3 výhry a 3 prehry, okrem toho majú tiež rozohraný turnaj Y-Games PRO Series a cez víkend ich čaká uzatvorená kvalifikácia na Tipsport CS:GO online. O bohatý program tak Zur1s a jeho noví spoluhráči nebudú mať núdzu.

Zostava eSuby vyzerá nasledovne:

Dominik "blogg1s" Janita
Dominik "desty" Černý
Lukáš "Levi" Bouřa
Martin "Pechyn" Pechoušek
Martin "zur1s" Sláma

Tomáš "benq1" Masaryk - tréner

Zdroj titulnej fotografie: Facebook/eSuba

Source: eSuba/Facebook

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.