Už je to oficiálne! Z Vitality sa stáva medzinárodný tím, dánske legendy budú pôsobiť po boku ZywOo

  • Sebastián Soroka
  • 05. 01. 2022 18:52

Už je to oficiálne! Organizácia Vitality víta vo svojich radoch dánske trio, ktoré predtým hájilo farby Astralis. Spoločne s Petrom "dupreeh" Rasmussenom a Emilom "Magisk" Reifom sa pridáva pod krídla francúzskeho giganta aj tréner Danny "zonic" Sørensen.

Vitality tak konečne odhalili verejné tajomstvo, ktoré sa na povrch dostalo ešte v priebehu eventu PGL Major Stockholm 2021. S novou zostavou však prídu aj enormné očakávania zo strany vedenia, fanúšikov a komunity. Európsky celok totiž spojil najskúsenejších a najúspešnejších hráčov histórie s Mathieuom "ZywOo" Herbautom, ktorý je považovaný za absolútnu špičku svetovej scény.

Komplikácie však okrem vysokých očakávaní môže robiť aj jazyková bariéra, ktorá v nejednom ambicióznom projekte spôsobila trhliny. Vitality tak nečaká jednoduchá úloha. Kedy sa tento nový super team dočká svojho debutu zatiaľ nevedno s istotou povedať. Najbližší veľký event, ktorý nás čaká sú IEM Katowice 2022. Turnaj v Spodek aréne je ale naplánovaný až na druhú polku februára. Je teda možné, že dovtedy pribudne Vitality do zápasového harmonogramu nejaký duel, či menšie podujatie.

Každopádne, Vitality bude jednoznačne jedným z najsledovanejších tímov v roku 2022. Rozhodli sa totiž urobiť pomerne odvážny krok, keď vybočili zo svojej čisto francúzskej cesty a vydali sa skúsiť experiment s medzinárodnou zostavou. Dáni nepochybne prinesú kvalitu, skúsenosti a ďalšie dôležité aspekty. Nuž, podobné predpoklady mali v minulosti aj hviezdne zostavy tímu FaZe Clan, ktoré síce dokázali vyhrávať turnaje, avšak v histórii nezanechali také dedičstvo ako NiP, Astralis, SK Gaming alebo teraz NaVi.

Zostava Vitality vyzerá nasledovne:

Mathieu "ZywOo" Herbaut
Dan "apEX" Madesclaire
Kévin "misutaaa" Rabier
Emil "Magisk" Reif
Peter "dupreeh" Rasmussen

Danny "zonic" Sørens - tréner

Zdroj titulnej fotografie: Twitter/Vitality

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.