Nový update, Source 2 klope na dvere!

  • Martin Bukovský
  • 12. 05. 2020 17:45

Valve si pre nás v skorých ranných hodinách SEČ prichystalo update, ktorý prináša viacero opráv bugov a naznačuje príchod nového enginu.

Ide o opravu bugov, či pridanie drobných zmien. Najpodstatnejšie veci nového updatu sa týkaju herného gameplayu. Sú to konkréte:

  • Zlepšená spoľahlivosť zdvihnutia zbraní, keď sa v blízkosti nachádza granát. (Valve túto vec fixuje už niekoľkíkrát, tak snáď bude tentokrát všetko v poriadku - pozn.redakcie)
  • Rukojemnicí (hostages) už nebudú zakrývať účinky flashu pre hráčov za nimi. Flash by tak mal mať rovnaké účinky ako keby pred nimi nebol žiadny objekt.
  • Explózie granátov okolo malých objektov, ako sú napríklad schody, budú odteraz udeľovať plný damage.
  • Na serveroch sa dá nastaviť voľba načítania súbor z tretej strany. Tieto súbory môžeme mať na disku, no nebudú načítané na serveri.
  • Opravené animácie v nákupnom menu pre viacero agentov a zbraní.

Prichádza Source 2?
Podľa informácií by sme sa o Source 2 Engine pre CS:GO mali dozvedieť čo najviac informácií už zajtra. Spomenul to jeden zo zakladateľov Valve News Network, Tyler McVicker.

V prvých 15-20 minutách rozpráva o tom , že má natočené video ohľadom Source 2. Malo by vyjsť už v stredu alebo vo štvrtok. Prvý dátum o oficiálnej bete bol 18.5. No ako poznáme Valve, bude to pravdepodobne neskôr. Spomína hlavne to, čo nám dodá Source 2. Hra by mala vyzerať na 95% tak isto. Zmeny budú hlavne pre developerov máp. Podľa Tylera by sme mali znížiť naše očakávania. Jedna veľká zmena by mohol byť remake mapy v Source 2 engine, ktorého sa dočkáme rovno v bete. Dostane tento remake Mirage? Prekvapí nás Valve aj s Cobblestonom?

a6-20-e1585147758347.jpg

Source 2 je už za dverami, no nemáme mať veľké očakávania Photo by Somag News

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.