UNIZA Masters vyhrávajú Eclot Gaming!

  • Sebastián Soroka
  • 07. 12. 2020 01:13

Počas víkendu sa nám odohral posledný väčší event v rámci domácej scény. Uniza Masters je už tradičný turnaj, ktorý máme možnosť sledovať od roku 2018. Na turnaji sme našli zastúpenie prevažne v mixoch, avšak objavili sa tu aj známe tímy akými sú Eclot Gaming alebo DEFEATERS. Práve Eclot Gaming si nakoniec uchmatli celkové víťazstvo.

Od Eclotu sa v podstate nečakalo nič iné ako víťazstvo. Jediní, kto ich podľa papierových predpokladov mohol ohroziť, bol tím DEFEATERS. Paradoxne ale hráči tohto celku skončili až tretí, keď nezvládli vyrovnaný duel vo finále looser bracketu. Ich premožiteľom sa stal europský mix Farm KriP4ikov. Práve v ňom sa nachádzal aj bývalý hráč DEFEATERS, Filip "Filixos" Haluška. Výhra proti proti bývalému tímu a zvlášť o postup do finále má vždy sladkú príchuť. V BO5 finále sa ale Filixos a jeho spoluhráči už na nič nezmohli a zakončili tak turnaj aspoň na krásnom druhom mieste.

Eclot došiel na turnaj bez Jurija "Fizarezi" Andrijčuka, toho ale skvelo nahradil navrátilec do zostavy Milan "RKO" Kohút. RKO opustil Eclot v lete tohto roku a odvtedy sme ho na herných serveroch nemali možnosť veľmi vidieť. Jeho návrat sa ale vydaril na jednotku. Úradujúci majstri Slovenskej republiky stratili počas turnaja iba jednu mapu a zaslúžene si tak odnášajú celkové prvenstvo. V pozadí sa šušká o možných zmenách a tak existuje šanca, že toto bol pre Eclot posledný turnaj pred prípadným rozpadom. Všetko ukáže až čas.

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.