Univerzitná súťaž UniCup Classic League pozná osmičku najlepších. Komu sa bude najviac dariť v playoff?

  • Sebastián Soroka
  • 05. 12. 2021 17:50

Univerzitná súťaž UniCup Classic League CS:GO má za sebou úvodných 6 týždňov, počas ktorých sme spoznali osmičku najlepších. V niektorých skupinách to bola jasná dominancia jedného tímu, v iných sa zase bojovalo do samotného konca. Kto sa nakoniec prebojoval do playoff?

Celkom s prehľadom svoje skupiny ovládli Esport TUKE Prodigy, UCM TEDI Bears Echo, ESTUBA-MTF a Comenius esport B, ktorí nestratili ani jeden bod. Vzhľadom na ich aktuálnu formu, tak môžeme hovoriť o tom, že sú to zároveň najväčší ašpiranti na celkový titul.

Zatiaľ čo spomínané kvarteto tímov nenarazilo doteraz na vážnejšie problémy, ESTUBA Team ONE si postup zaistila až v hodine dvanástej. Spoločne so svojimi rivali z Esport TUKE Horizon skončili na rovnakom počte bodov a o postupe tak rozhodol rozstrel, ktorý študenti zo Slovenskej Technickej Univerzity v Bratislave využili vo svoj prospech.

Rovnako dopadli aj ich spolužiaci hrajúci pod clan-tagom ESTUBA Wolfs, keď sa im v rozstrele podarilo zdolať UNIZA MenzaAbusers. Osmičku postupujúcich skompletizovala dvojica UCM TEDI Bears Bravo a Sierra, keď si v skupinách dokázali poradiť so svojimi oponentami.

Playoff sa odohrá počas najbližších týždňov, vysielanie si budeme môcť vychutnať na twitch kanále UniCupu. Úvodný duel začína už dnes (5.12) o 18:00.

Zdroj titulnej fotografie: © UniCup

Source: © UniCup

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.