UNiTY vyhráva Tipsport CS Fall cup!

  • Dominika Štibľaríková
  • 23. 09. 2024 09:20
Source: X/UNiTYesports_eu

UNiTY proti SINNERS na mapách Ancient a Nuke. Príde vám to ako Déjà vu? Niet sa čomu čudovat! Sobotňajší upper bracket zápas sa nám totižto zopakoval v nedeľňajšom finále. Jediným rozdielom bolo, že tímu UNiTY už stačili len 2 mapy do rozhodnutia. Poďme sa však najskôr pozrieť ako sa SINNERS dostali do finále.

SINNERS 2:0 Sampi

Prvá mapa Ancient bol Sampi pick, ktorý by si aj boli obhájili, no v predĺžení uhrali len 2 kolá a tak z nej vyšli víťazne SINNERS za stavu 16:14. Nasledoval Nuke, ktorý pickli SINNERS. Očividne sa na túto mapu dobre pripravili keďže celý čas viedli, až to nakoniec ukončili za stavu 13:8. SINNERS tak postúpili do grand finále, kde na nich už čakal tím UNiTY.

Sampi končia na treťom mieste a odnášajú si 1 321$.

Dostávame sa tak do grand finále, kde sa proti sebe opäť postavili UNiTY a SINNERS. Výber máp bol presne rovnaký ako v sobotu - Ancient a Nuke. Ancient si pickli UNiTY a bez akýchkoľvek problémov dokázali poraziť SINNERS za stavu 13:5! Nasledoval Nuke, ktorý si pickli SINNERS, no ten im vo finále moc nesadol. Už prvú polovicu za CT prehrali 5:7 a následne po výmene strán uhrali už len 2 kolá. Nuke tak berie na svoju stranu súper so stavom 13:7. SINNERS tak končia na druhom mieste a odnášajú su 3 083$.

UNiTY vyhrávajú Tipsport CS Fall cup a odnášajú si 7 928$!

Source: X/UNiTYesports_eu

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.