UniCup vstúpi do svojej 5.sezóny. Dvoch najlepších bude čakať postup do medzinárodného finále proti českým univerzitám

  • Sebastián Soroka
  • 05. 09. 2021 23:40

Populárna univerzitná liga UniCup odštartuje túto jeseň už svoju 5.sezónnu. V tomto roku sa UniCup dočká viacerých noviniek a zmien, ktoré znova raz posunú celý event na vyššiu úroveň. Okrem úvodného dňa, kedy organizátor plánuje pre divákov zaujímavý program sa dočkáme aj spojenia s českou univerzitnou ligou - Esport liga.

Už spomínanou novinkou je, že UniCup nadviazal spoluprácu s českou Esport ligou. Dva najlepšie celky z každej ligy sa stretnú v univerzitnom CS:GO superfinále, kde sa rozdá prizepool v celkovej výške 2000€. Na zahájenie tejto spolupráce sa bude 6.9.2021 (pondelok) konať (pondelok) showmatch medzi tímom eSuba a Comenius esport, ktorý je obhajcom titulu z minulej sezóny.

Okrem toho budú v pondelok na programe diskusie a prednášky od organizátorov UniCup a vzácnych hostí. Do programu prijal pozvanie rektor Univerzity Komenského v Bratislave, prof. JUDr. Marek Števček, PhD. Po skončení showmatchu medzi eSubou a Comenius esport dostanú priestor aj diváci, ktorí budú mať možnosť položiť organizátorom otázky.

Stream sa bude vysielať na twitch kanále Lancraftu. Začiatok streamu je naplánovaný na 15:00.

Zdroj titulnej fotografie: © UniCup

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.