UniCup Classic League prichádza do svojho finišu! Ktorý z univerzitných tímov získa titul šampióna?

  • Sebastián Soroka
  • 06. 01. 2022 14:10

Po takmer celej zimnej sezóne UniCup Classic League prišlo na posledné zúčtovanie! Stojíme pred bránami finále. Poďme sa pozrieť na výsledky z play-off a taktiež si predstaviť tímy, ktoré nám dokončia aktuálnu sezónu. O cenné kovy sa totiž pobijú tímy z dvoch univerzít.

Čím všetkým si prešli finálové tímy v play-off?

UCM TEDI Bears Bravo začínali zápasom proti tímu ESTUBA-MTF. V tomto matchi sa im jednoznačným spôsobom podarilo svojich protivníkov poraziť so skóre 2-0. Ďalším krokom ku finále bolo porazenie sesterského tímu UCM TEDI Bears Echo 2-1. Išlo o tesnú aféru, v ktorej však vzišli lepšie hráči Brava. Vďaka tomu teraz stoja pevne vo finále a budú hájiť farby svojej univerzity. ESTUBA Wolfs mali cestu play-off o niečo ľahšiu, ako druhý finalista, keďže v oboch zápasoch si dominantne získali zápasy na svoju stranu. Ako v zápase proti UCM TEDI Bears Sierra, tak i v zápase proti ESTUBA Team ONE udávali tempo, a vyhrali 2-0.

Súboj o cenné kovy medzi dvoma univerzitami

O hlavnú cenu nám vo finále zabojujú tímy UCM TEDI Bears Bravo a ESTUBA Wolfs. Ako sme už spomenuli vyššie, cestu do play-off mali o niečo náročnejšiu hráči UCM, avšak Wolfs určite zaostávať neplánujú. Jednoznačne nás môže čakať vyhrotený súboj, nakoľko finále je vždy ten duel, kde sa hráči snažia vydať zo seba maximum, keďže šanca na reparát už nebude.

V boji o tretie miesto sa nám ukážu taktiež tímy zo Slovenskej Technickej Univerzity v Bratislave a Univerzity sv. Cyrila a Metoda v Trnave. Potvrdzuje to predpoklady, že tieto dve vysoké školy patria medzi absolútnu univerzitnú špičku na slovenskej CS:GO scéne. UCM TEDI Bears Echo nastúpi do matchu proti tímu ESTUBA Team ONE.

Streamované zápasy z oboch stretnutí si budete môcť vychutnať v piatok 7. januára od 15:00. Najskôr nás čaká zápas o tretie miesto a následne samotné finále. Stream bude prebiehať na twitch kanále UniCupu.

Zdroj: UniCup - tlačová správa
Zdroj titulnej fotografie: © UniCup

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.