Twist bude pokračovať s Entropiq Prague

  • Sebastián Soroka
  • 02. 06. 2022 11:00

Jeden z voľných hráčov na prestupovom trhu si našiel nový tím. Aspoň na istý čas. Organizácia Entropiq oznámila, že Matěj "twist" Petráš ustál skúšobne obdobie v jej pražskej CS:GO sekcii a s tímom tak bude pokračovať minimálne do letnej prestávky.

Twist je voľným hráčom na prestupovom trhu odvtedy, čo organizácia Sampi.Tipsport uprednostnila nový projekt okolo Ladislava "GuardiaN" Kovácsa a jemu a jeho spoluhráčom bolo oznámené, že už viac v organizácii nezotrvajú. V minulosti bol tiež súčasťou eSuby, Enterprise Esports alebo Gunrunners. Je držiteľom titulu z Orange Majstrovstvá SR 2021.

V Entropiq Prague sa ešte v druhej polovici apríla (dubna) začali diať zmeny, ktoré predznamenali prechod do medzinárodnej zostavy. Na lavičku bol posadený Jan "HONES" Urválek a Filip "AJTT" Dolenský. Ich miesta zaujali rakúsky sniper Michael "sesL" Higatzberger a Nemec Jonas "j1NZO" Jalowski. Po včerajšku už definitívne smeruje do pozície náhradníka aj Simon "KWERTZZ" Horák, ktorý tak uvoľní miesto twistovi. Samotný hráč však svoju situáciu objasnil už o čosi skôr.

Entropiq prostredníctvom twitteru tiež potvrdili, že HONES a KWERTZZ si môžu hľadať nové pôsobisko. Budúcnosť AJTTa je neznáma, jeho meno sa však skloňuje aj v súvislosti so Sinners, ktorý budú musieť zaplniť miesto po Adamovi "NEOFRAG" Zouharovi.

Twistov angažmán pod Entropiq Prague však značne komplikujú turnajová pravidlá. Vzhľadom na to, že Entropiq Prague majú rozbehnuté viaceré súťaže, kde už nemôžu meniť oficiálnu súpisku (v poslednom období už totiž učinili dve zmeny), budú musieť nejaké zápasy odohrať ešte so starou zostavou. Jednou z nich by mala byť aj Sazka eLEAGUE, ako poukázal web Esport Sazka.

Aktuálna zostava Entropiq Prague vyzerá nasledovne:

Michal "leckr" Kadlíček
Josef "MoriiSko" Maurenc
Matěj "twist" Petráš
Jonas "j1NZO" Jalowski
Michael "sesL" Higatzberger

João "horvy" Horvath - tréner

Jan "HONES" Urválek - na lavičke
Filip "AJTT" Dolenský - na lavičke
Simon "KWERTZZ" Horák - na lavičke

Zdroj titulnej fotografie: Facebook/Hitpoint.cz

Leckr má v tíme nového spoluhráča

Leckr má v tíme nového spoluhráča Source: Facebook/Entropiq

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.