Tretia sezóna Polish Esport Cupu aj za účasti BRUTE a eSuby

  • Sebastián Soroka
  • 26. 11. 2020 16:45

V priebehu mesiaca sa nám odohrá ďalší z turnajov pod zášitou našich severných susedov. Poliaci organizujú už tretiu sezónu Polish Esport Cupu. Účastníť sa ho budú aj dva tuzemské celky, menovite eSuba a BRUTE. Turnaj sa odohrá už tento víkend, teda od 28.11-29.11.

V prvotnej sezóne tohto eventu sa medzi poľskými tímami česko-slovenský zástupca nenašiel, v druhej sezóne však Entropiq ako jediný reprezentanti našej scény senzačne ovládli celý turnaj. Tentokrát budeme mať dve želiezka v ohni. Rovnako ako BRUTE, tak aj eSuba túžia po turnajovom víťazstve. BRUTE sme navyše dlhšie nevideli v akcii, nakoľko im tesne ušiel postup na MČR 2020, zatiaľ čo modrá krev si vybojovala bronzové medaile. Práve benq1ho zverenci získali na tento rok niekoľko pódiových umiestnení, avšak bez zlatého skalpu. Celkové víťazstvo na medzinárodnom turnaji by hráčom určite bodlo.

Samotný turnaj má 8 účastníkov, medzi nimi sú aj poľskí AGO, ktorí aktuálne okupujú 50.miesto v rebríčku od HLTV. Najväčší favorit turnaj je tak jednoznačný. Turnaja sa okrem poľských a CZ/SK tímov zúčastnia aj hráči zo Srbska pod clan-tagom Saints. BRUTE a eSuba sa môžu stretnúť vo vzájomnom súboji až vo finále. Avšak The Elive a spol. by pri prípadnom postupe do semifinále, zrejme narazili na tím AGO.

Pred blogg1som a jeho tímom stojí ďalšia výzva Photo by eSuba

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.