TOP15 2020: noobiq #14

  • Martin Bukovský
  • 17. 01. 2021 19:00

TOP15bukyversion-RecoveredNoobiq.png

14. miesto v našom rebríčku si ukoristil Vít "noobiq" Pohlot

Noobiq celú sezónu 2020 prežil už v bývalej zostave organizácie ECLOT Gaming. Vždy podceňovaný ECLOT dokázal aj túto sezónu uhrať pekné výsledky. Výhra väčšiny vačších slovenských online turnajov, kvalitné výsledky v Európe a stabilné štatistiky boli dôležitými faktormi pre jeho miesto v našom rebríčku!

Na MČR 2019 ste sa stali vicemajstrami ČR. Viaceré zdroje potvrdili informáciu, že to mal byť váš posledný turnaj, a že niektorí z vás mali ukončiť aj kariéru. Toto všetko sa ale zmenilo. Aké ciele ste si ako tím dali na sezónu 2020?

Je to pravda, ale minimálně mně to přišlo líto po takovém výsledku se rozpadat. Nemůžu mluvit za ostatní, ale asi to cítili podobně. Náš hlavní cíl byl dostat se z esea main ligy do advanced a pak samozřejmě postup do Cool ligy. .

Celý svet postihla pandémia COVID-19. Čo sa ale zmenilo v tvojom živote, či už hernom alebo súkromnom?

Popravdě vůbec nic, maximálně když jsem musel venčit psa s rouškou(smiech)

Ako ECLOT ste vždy boli podceňovaní. Nikto nepredpokladal také výsledky, aké sa vám darili. Nemyslíš si ale, že si za to trošku môžete aj sami? Predsa len, ZED sa raz v rozhovore vyjadril že netrénujete, dokonca ste sa nezúčastnili ani druhej veľkej ligy na našej scéne, Sazka eLEAGUE. Práve neúčasť v tejto lige ťa stála aj pár miest v našom rebríčku. Neľutuješ to trochu?

Chápu, že jsme ze začátku byli podceňováni, přece jen jsme měli tým složený z takových odpadlíků, ale postupem času jsme ukázali, že i s námi se musí počítat a nejsme tam jen do počtu. S tím trénováním to není tak úplně pravda, měli jsme plno věcí natrénovaných, jen jsme do toho nemohli dávat tolik jako ostatní, protože jsem například já chodil do práce. Ohledně Sazky, proto je jednoduché vysvětlení. Jako tým jsme dali přednost Cool lize, která poskytovala body do MČR žebříčku a plus jsme hráli esea advanced, ruzné kvaldy, CEE a trénovali. Jednoduše nebyl čas na to, abychom hráli všechno.

STATSbukyversionNoobiq.png

Prehľad noobiqových štatistík počas COVID sezóny

Ak sa ešte vrátime k vaším dvom zmenám, prečo padla voľba práve na Fizareziho s Moriiskom?

Kluky jsem sledoval delší dobu, protože mezi hráči eEriness mám (měl jsem - smích) dobré kamarády, se kterými jsem čas od času něco zahrál. Když jsme hledali do týmu náhradu za zyoreda, okamžitě jsem teammatům navrhnul Morise a následně jsme se rozhodli zkusit i Fiziho.

Ktorý moment počas tvojho pôsobenia v Eclot bol ten najvzácnejší a naopak, na ktorý moment nerád spomínaš?

Nejvzácnější moment bylo určitě 2. místo na MČR 2019 a nerad vzpomínám na Playzone challenge, kde jsme potkali 2x Brute a skončili jsme na 12. místě.

Máš nejaké hráčske predsavzatie pre rok 2021? Je niečo, čo by si chcel tento rok dosiahnuť?

Žádný předsevzetí jsem si jako hráč nedával, ale jestli dostanu možnost hrát fulltime, tak do toho dám vše a chtěl bych si zahrát playoff v advanced.

noobiq.png

Zo svojho tímu mal na MČR dokonca najlepšie K/D a najviac MVP na hru

Oficiálne už nie si členom ECLOT. Nám sa podarilo zachytiť aj práve teba na hernom serveri Sampi. Vedel by si nám priblížiť kam povedú tvoje kroky v budúcnosti?

Ještě sám nevím, dostal jsem nějaké nabídky, čas ukáže.

Ako by si zhodnotil svoj rok 2020 a na koľké miesto v našom rebríčku to tipuješ?

Popravdě jsem nečekal, že v tomto žebříčku vůbec budu, protože je tu plno kvalitních hráčů, kteří měli dobré výsledky.

Prečo je noobiq 14.najlepším hráčom za rok 2020?

Noobiq bol pravidelne na vrchole tabuľky. Celý rok si dokázal udržať pozitívne štatistiky. Do našej TOP15 ho prebojovali predovšetkým dve tretie miesta, jedno z eúropskej ESEA Main Season 33 a druhé z domácej jarnej 1. Tipsport COOL ligy. Čo ho ale neposunulo ďalej bola absencia v Sazka eLEAGUE, ktorú sa ECLOT rozhodli vynechať. Veľké plus mu pridal jeho impact na hru s vysokým počtom entry kills, či najlepšie štatistiky zo svojho tímu z MSR 2020, kde si ECLOT brali zlato na úkor eSuby.

Noobiqové sociálne siete:

64925025_509879289552373_7044683763527188480_o.jpg

Photo by noobiq

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.