Tipsport CS:GO online: Dynamo Eclot nedali súperom šancu a berú zlato

  • Sebastián Soroka
  • 12. 06. 2022 20:28

Čierny kôň turnaja naplnil víťazné ambície! Dynamo Eclot ovládli podujatie Tipsport CS:GO Online! Vo finále nedali šancu Sampi.Tipsport.

Dynamo Eclot vs Sampi.Tipsport 2:0 (16:14, 16:5)

Finálová BO3 séria nakoniec ponúkla iba dve mapy. Úvodnú mapu (de_dust 2) urvali Dynamo Eclot najtesnejším možným rozdielom. Vzhľadom na to, že to bol map-pick ich súpera, dostali sa do oveľa výhodnejšej pozície. Na Inferne už len česká zostava dokončila to, čo započala. Svojho súpera zo Sampi viacmenej nepustili k ničomu nebezpečnému a s prehľadom režírovali vývoj zápasu.

Aktuálna dvojka EPLAYER Rankingu zvládla turnaj bez jedinej prehry. Postupne si cestu za vysnívaným titulom prerazila cez Cryptovu, Entropiq Prague, eSubu a napokon aj cez spomínaných Sampi.Tipsport. Už pred turnajom boli Lukáš "capseN" Koláčný a jeho spoluhráči pasovaní do role jedného z najväčších ašpirantov na celkový triumf. Potvrdili tak nielen papierové predpoklady, ale aj rastúcu formu. Posledné mesiace sa totiž "Ecloťákom" mimoriadne darí. Nedávno si tiež zabezpečili druhé miesto v medzinárodnom turnaji ASUS ROG Masters EMEA 2022. Majú tiež istotu semifinálového miesta v jarnom splite Sazka eLEAGUE a okrem toho majú aj sľubné šance v súťaži Y-Games PRO Series. Do ďalších týždňov, prípadne mesiacov sú kandidátmi na zisk statusu česko-slovenskej jednotky.

Vyzdvihnúť treba aj výkon Sampi.Tipsport. V semifinále dokázali dokonca poraziť aj tím Sinners. Slovenská zostava má však pred sebou ešte veľa práce, ak chce naplniť mimoriadne ambiciózne ciele spojené s očakávaniami a masívnymi investíciami, ktoré boli použité pri skladaní novej pätice. Tento turnaj by mal byť rozhodne iba ich začiatkom na ceste za dobývaním domácej a zahraničnej scény.

Zdroj titulnej fotografie: Instagram/Dynamo Eclot

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.