Tipsport Bratislava: Bronz získavajú ENTERPRISE Esports

  • Sebastián Soroka
  • 03. 04. 2022 17:57

Finálový deň eventu Tipsport Bratislava už pozná svojho prvého medailistu. Zo súboja o bronz vzišiel lepšie tím ENTERPRISE Esports, ktorý dokázal uštvať eSuba na troch mapách.

eSuba vs ENTERPRISE Esports
1:2 (16:11, 12:16, 11:16 )

Úvodné minúty zápasu patrili jednoznačne eSube, ktorá vyhrala prvú polovicu na mape de_vertigo pomerom 13:2. Zápas sa tak začal pre Enterprise komplikovať hneď od začiatku. V druhej polovici však MATYS a spol. zavelili útok a náskok modrej krvi začali sťahovať. Aktuálne 3.tím EPLAYER Rankingu si ale veľký náskok neenchal utiecť pomedzi prsty a prvé dejstvo ukončili s výhrou 16:11.

Začiatok druhej mapy bol však pre ENTERPRISE Esports o poznanie lepší a to sa odzrkadlilo aj na samotnom výsledku. Vývoj duelu sa preťahoval zo strany na stranu, avšak súboj nakoniec dopadol lepšie pre vicemajstrov Českej republiky, ktorí urvali víťazstvo 16:12 a poslali tak zápas do tretej - rozhodujúcej mapy.

Na Mirage to bolo opäť veľmi vyrovnané, eSuba vstúpila do zápasu o čosi lepšie, avšak ENTERPRISE sa v neskoršej fáze rozbehli natoľko, že ich už nedokázal zastaviť ani Lukáš "sAvana1" Lintner, ktorý sa ešte v prvej polovici blysol 1v4 clutchom.

Za 3.miesto si tím ENTERPRISE Esports odnáša 115,000 KČ (4700€). Ani hráči eSuby neodídu z Bratislavy naprázdno, aj keď skončili na nepopulárnom 4.mieste. Bronzoví medailisti z posledných Majstrovstiev ČR si vybojovali za svoj výkon finančnú prémiu vo výške 60 000 KČ (2500€).

Zdroj titulnej fotografie: Martin Bukovský, EPLAYER

sAvana1 počas súboja o tretie miesto

sAvana1 počas súboja o tretie miesto Source: Martin Bukovský, EPLAYER

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.