teCkoO končí s kompetetivným hraním

  • Sebastián Soroka
  • 26. 06. 2020 17:40

Tomáš "teCkoO" Koširer dáva zbohom súťažnému hraniu. Svoje rozhodnutie oznámil dnes prostredníctvom statusu na platforme facebook.

25-ročného bratislavčana k tomuto rozhodnutiu viedli jeho neuspokojivé individuálne výkony. Rovnako tak si uvedomil pár vecí, ktoré počas hrania zanedbával a veľmi rád by tak viac svojej pozornosti presmeroval smerom k svojim priateľom a rodine. Svoju kariéru hráča už v minulosti viackrát pozastavil, avšak vždy prišla ponuka, ktorá ho presvedčila o návrate. Výnimkou nebolo ani zloženie zostavy, ktorá zakotvila u ENTERPRISE Esports. Idylka s ENTERPRISE ale netrvala veľmi dlho. Koširer už po pár týždňoch cítil, že na tom nie je individuálne tak dobre, ako by si predstavoval a nechcel tak škodiť svojim spoluhráčom. Tí si ale želali, aby ostal. Časom boli výsledky stále horšie a horšie, nakoniec ešte tím opustila najväčšie hviezda Patrik "Zero" Žúdel.

teCkoO ako coach v Alza.eXtatus Photo by eXtatus

Brat nemenej známeho Erika "ecko" Koširera by sa ale z prostredia esportu nerád stiahol. Do budúcnosti nevylúčil túžbu skúsiť si komentovanie, či rolu analytika. V hre je taktiež možnosť manažéra. Do povedomia scény sa pravdepodobne najviac vryl ako coach v tíme Alza.eXtatus, či vytvorením organizácie Veni Vidi Vici, ktorá svojho času patrila k cskovej špičke na domácej scéne.

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.