Nová zostava na obzore! Team NARCIS ohlasuje vstup na CS:GO scénu

  • Sebastián Soroka
  • 02. 02. 2022 20:00

Organizácia Team NARCIS, ktorá sa minulý rok rozhodla po dlhšej nečinnosti znova dobývať domácu esportovú scénu sa od dnešného dňa môže tešiť z novej CS:GO sekcie.

Zostava sa vyformovala prevažne z hráčov, ktorým po minulej sezóny nevyšli tímové ambície a pre ďalšie mesiace si nenašli vhodné zázemie. Útočisko však všetci nachádzajú práve pod organizáciou Team NARCIS. Tá sa bude môcť opierať o skúsenosti Matěja "stinx" Štoreka, ktorý sa už niekoľko rokov zúčastňuje najväčších domácich súťaži. Vo svojej kariére reprezentoval doteraz organizácie a tímy ako Fury Esports, Dynamo Eclot, či naposledy eEriness.MARVO.

Zostavu ďalej tvorí Šimon "suplicK" Skuplík, predtým známy z pôsobenia v BRUTE, bývalý člen Gifted.uRage Samuel "OxidE" Krajčík a tiež aj Dávid "Feki" Fekeč, ktorý bol v uplynulých sezónach pilierom zostavy eEriness.MARVO a DEFEATERS. Svojho času pôsobil tiež Feki pod organizáciou Dark Tigers. Päticu formuje 19-ročný Dávid "DALIEN" Kalman.

Celý nápad okolo zostavy vznikol z iniciatívy Stinxa a OxidE. „Zkoušeli jsme různé sestavy a nic moc nesedlo, nakonec jsme se rozhodli pro Fekiho, který by se mohl ujmout IGL role, další součástí sestavy je DALIEN, kterého do týmu navrhl Feki a celkově mě překvapil svými výkony. A jako poslední do naší party se přidal suplicK, protože dokáže hrát anchor role, kterou jsme potřebovali doplnit“, popisuje vznik tímu Stinx.

Na hráčov TEAM Narcis bude dohľadať aj tréner, respektíve manažér. Ním sa stal Jakub "Kapr" Karpíšek, ktorý sa sám radí medzi staršiu generáciu . Z dávnejšej minulosti si ho môžeme pamätať ako hráča Majestic Lions, či Revital Gaming. „Jsem rád, že jako příslušník "starší" CS generace se mohu účastnit tohoto nového projektu spolu s mladými a ambiciózními členy našeho týmu, vyhlasuje Karpíšek.

Cieľom hráčov je usadiť sa medzi najlepšou osmičkou česko-slovenských tímov a postúpiť na MČR 2022. O pár týždňov tiež čaká toto zoskupenie bootcamp, kde sa budú môcť jednotliví členovia tímu lepšie spoznať a popracovať na svojej hre.

Zostava Team NARCIS vyzerá nasledovne:

Matěj "stinx" Štorek
Šimon "suplicK" Skuplík
Samuel "OxidE" Krajčík
Dávid "DALIEN" Kalman
Dávid "Feki" Fekeč

Jakub "Kapr" Karpíšek - tréner/manažér

Zdroj titulnej fotografie: © Team NARCIS

DALIEN na LAN akcii CORE CS:GO event Source: Facebook/DALIEN

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.