Oficiálne: nitr0 končí v Team Liquid, nahrádza ho Grim

  • Sebastián Soroka
  • 05. 08. 2020 10:35

Update#3 5.8.2020 10:35: Grim je oficiálne potvrdený ako nový hráč severoamerického celku.

Update#2 1.8.2020 23:40: Organizáca Team Liquid potvrdzuje, že nitr0 v tíme končí.

Update#1 15:30: CEO Team Liquid potvrdil zmeny v zostave, bližšie informácie sa verejnosť dozvie čoskoro.

V skorých ranných hodinách prišiel uznávaný žurnalista Jarek "Dekay" Lewis pre web DBLTAP so správou, že Team Liquid pokukujú po nových možnostiach. Podľa Dekayovho tvrdenia to vyzerá na odchod dlhoročnej stálice, Nicholasa "nitr0" Cannella.

Súčasný IGL Team Liquid by mal byť nahradený mladíkom Michaelom "Grim" Winceom, ktorý aktuálne pôsobí v tíme Triumph. Aj keď správa ešte nie je oficiálne potvrdená samotnou organizáciou, tak všetko vyzerá ako hotová vec. Sám nitr0 v noci napísal na twitter status so slovami "až nabudúce, priatelia". Pod tento tweet sa mu hneď ozvali viaceré osobnosti svetovej scény a vyjadrili mu podporu. Čaká sa tak už iba na oficiálne spečatenie, ktoré ukončí jeho viac ako 5 a pol ročnú éru v tomto tíme.

Grim by sa mal v blízkej dobe oficiálne pripojiť k Team Liquid Photo by HLTV.org

Nitr0 je členom Team Liquid od roku 2015. Do organizácie vstúpil pri skladaní jej prvej cskovej zostavy, prešiel si tak všemožnými pádmi ale aj vrcholmi. Dlhodobo mu utekala nejaká väčšia trofej pomedzi prsty, všetko sa ale zmenilo v roku 2019 a príchodom Stewie2K do tímu. Liquid sa počas uplynulého roka prebojovali na špičku svetového rebríčka a získali hneď 8 trofejí. Týchto 8 trofejí im taktiež zaistilo Intel Grandslam s dotáciou $1,000 000. Rovnako si v minulých rokoch po boku S1mpla zahral v semifinále, respektíve finále Major turnaja. Pod jeho callovaním sa Team Liquid podarilo po viac než roku zosadiť dánskych Astralis z postu svetovej jednotky. S príchodom pandémie koronavírusu a presune na online serveri sa výkony severoamerického celku začali výrazne zhoršovať.

Takto sa Team Liquid na čele s nitr0m tešil minulý rok po výhre na turnaji ESL One Cologne Photo by HLTV.org

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.