Sviatok domáceho Counter-Striku nepriniesol vytúženú eufóriu, SINNERS ale bojovali so cťou

  • Sebastián Soroka
  • 04. 05. 2021 21:15

Zápas SINNERS proti aktuálne siedmemu tímu sveta by sme mohli označiť aj ako sviatok domáceho Counter-Striku. Nanešťastie, výsledok tohto zápasu nepriniesol vytúženú eufóriu. Úradujúci majstri Českej republiky ale bojovali proti juhoamerickej jednotke so cťou a podarilo sa im vyhrať jednu mapu. V turnaji Spring Sweet Spring 1 tak končia na celkovom 5-8.mieste.

SINNERS boli pochopiteľne v zápase outsiderom a aj jedna vyhraná mapa sa dá považovať za úspech. Vôbec prvýkrát od vzniku tohto celku sa hráči stretli v oficiálnom súboji proti tímu zo svetovej desiatky. Konečne tak mali príležitosť naplno ukázať svoje schopnosti. V zápase sa rozhodne nestratili a výhra na druhej mape je toho jasným dôkazom.

Po úvodnom debakli na mape Inferno, prišlo na rad obľúbené Vertigo, kde SINNERS prevzali iniciatívu a nakoniec si vydobyli víťazstvo v pomere 16:12. Z hráčov vo veľkom vyčíňal Max "SHOCK" Kvapil, ktorý absolútne ovládol štatistiky na druhej mape, keď dosiahol rating 1.33. Štatisticky si skvelo počínal aj Jindřich "ZEDKO" Chyba s ratingom 1.27.

Motivovaní hriešnici boli odhodlaní ovládnuť aj mapu tretiu a získať tak okrem cenného skalpu aj miestenku v semifinále. Nanešťastie, skúsenosti a celková kvalita hrala v prospech Brazílčanov, ktorí celkom jednoznačne ovládli aj tretie dejstvo.

Pre SINNERS ale ide o cennú skúsenosť. S turnajom sa síce musia rozlúčiť, avšak hráči môžu byť právom hrdí na svoje doterajšie výkony, ktoré boli prednedávnom ocenené aj 29.miestom vo svetom rebríčku. Na tomto evente si poradili s celkom EXTRA Salt, ktorý donedávna hájil 15.priečku vo svetovom rebríčku. Vyrovnanú partiu uhrali Oskar a spol. aj v súboji proti austrálskym EXTREMUM. Na konto SINNERS tiež pribudne finančná prémia vo výške $4,000. Najbližšie sa hráči predstavia už zajtra o 19:00 proti poľským Anonymo v rámci ESEA Premier S37.

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.