Svetové finále BLAST Premier sa uskutoční bez divákov

  • Sebastián Soroka
  • 01. 12. 2021 17:25

Plánované finále BLAST Premier sa podľa očakávaní neuskutoční pred zrakmi divákov v aréne. Môže za to zhoršujúca sa epidemiologická situácia. Organizátor však stále trvá na tom, že turnaj bude prebiehať LAN formátom. Jeho dejiskom sa stane štúdio v Kodani.

Spoločnosť BLAST počas uplynulých dní hostila v Kodanskej Royal aréne LAN event s prizepoolom 425 000$. Turnaj bol aj vďaka obrovskej diváckej kulise a práce réžie hodnotený veľmi kladne. Svetové finále teraz bude značne ochudobnené o autentický zážitok a emócie, čo sa nepochybne prejaví aj na sledovanosti.

Osmička zúčastnených tímov, vrátane domácich Astralis a Heroic sa nebudú môcť spoľahnúť na divácku podporu z publika. Turnaj prebehne 14-19.decembra. Rozdá sa na ňom 1 000 000$. Event dá tiež definitívnu bodku za sezónou 2021. Sezónou, v ktorej sme sa dočkali návratu na veľké pódia.

Čo sa týka vyhliadok do budúcnosti, tak všetko nasvedčuje tomu, že návratu do veľkých arén by sme sa mohli dočkať už vo februári (únor), kedy by mala Katowická Spodek aréna po dvoch rokoch znova hostiť populárny turnaj IEM Katowice. Avšak ako minule roky, ani teraz nie je nič isté.

Tímy, ktoré sa zúčastnia BLAST Premier World Final 2021:

Natus Vincere
Vitality
G2
Gambit

Heroic
NiP
Astralis
Liquid

Zdroj titulnej fotografie: © Facebook/BLAST

Source: © Facebook/BLAST

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.