Svetová elita sa presunula do Dánska! BLAST Premier Fall Finals 2022 začína už zajtra!

  • Martin Brázdil
  • 22. 11. 2022 13:00

Dánske hlavné mesto sa opäť stane miestom, kde zavíta svetové csko. BLAST Premier Fall Finals 2022 ponúka pre víťaza 200 000$ spolu s miestenkou na svetové finále,ktoré sa uskutoční v Spojených Arabských Emirátoch. takže sa dá očakávať, že každý jeden účastník príde s tým najlepším, čo dokáže ponúknuť. V každom zápase teda pôjde o veľa a každý zápas, tak prinesie krásny Counter-Strike. Už prvé zápasy postavia proti sebe tímy vo veľmi zaujímavých dueloch.

FaZe Clan vs OG

Začiatok zápasu: 10:00
Hneď v prvom zápase nás čaká predstavenie českého želiezka v ohni. Adam “NEOFRAG” Zouhar sa spolu s OG postaví bývalej svetovej jednotke FaZe Clanu. Práve od príchodu českého strelca si tím OG drží stabilné výsledky. Avšak netreba ich odpisovať, pretože dokážu potrápiť aj najlepšie zostavy a s vyhrávaním aj týchto ťažkých zápasov nemajú vôbec problém. FaZe na druhej strane po letnej pauze vyzerajú skoro bezzubý. V prvej polovici roka vyhrávali všetko, čo sa dalo. Teraz však hľadajú stratenú formu. Uvidíme, kto vyjde z duelu lepšie, ale všetko by mohlo nahrávať aj pre NEOFRAGovu zostavu, aby mohla opäť prekvapiť.

V akej forme sa predstaví Twistzz spolu s FaZe? Source: ESL
Heroic vs Ninjas in Pyjamas

Začiatok zápasu: 13:00
Ninjas in Pyjamas prichádzajú do Dánska po spackanom Majore odčiniť svoje výkony z Brazílie. Na začiatok turnaja ich však čaká finalista zo spomínaného Majoru. Heroic sa dostali až do finále výbornými výkonmi, avšak vo finále dostali výprask. Teraz si však budú chcieť urobiť chuť, a práve toto je zápas, ktorý by im mohol k tomu dopomôcť. Heroic je určite favoritom na víťazstvo. To však ale potrebujú dokázať aj na serveri.

cadiaN na Majore zlyhal, ako to dopadne teraz? Source: PGL
Natus Vincere vs Fluxo

Začiatok zápasu: 16:00
Najviac jednoznačný zápas je práve stret NaVi proti Brazílskej zostave. Fluxo sa na turnaj prebojovali zo Severoamerického Showdownu. Teraz majú však ťažkú úlohu a proti NaVi asi budú len dúfať. Oleksandr “s1mple” Kostyliev a jeho spoluhráči by mali získať jednoznačné víťazstvo a sústrediť svoju sily na nasledujúci zápas. Fluxo sa môže pokúsiť napodobniť Furiu, ale teraz by to pre Brazíliu nemalo vyjsť.

s1mple s NaVi by mali jednoznačne poraziť Fluxo Source: Martin Bukovský, EPLAYER
G2 vs Liquid

Začiatok zápasu: 19:00
G2, ktorý ako jeden z dvoch účastníkov sa spolu s Fluxo nepredstavili na Majore, a tak sa teraz budú chcieť o to viac ukázať. Proti nim však stojí Liquid, ktorý s výsledkom z Majoru určite nie sú spokojný. Oba tímy teda budú chcieť svoje kvality dokázať práve na tomto turnaji. Pôjde tak o veľmi zaujímavý zápas, ktorý by mohol byť extrémne vyrovnaný. Preto ide aj o najväčší šláger úvodného dňa. Videli sme, že obe zostavy vedia dominovať, ale na druhej strane vedia aj niektoré zápasy spackať. Uvidíme v akej forme sa nám obe zostavy predstavia.

HooXi sa vracia do boja spolu s G2 Source: PGL

Zdroj titulnej fotografie: Twitter/ BLAST Premier

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.