Supreme Masters final day: Sinners berú titul

  • Sebastián Soroka
  • 02. 02. 2020 17:45

V poslednom hracom dni bola v hre už iba jediná pätica hráčov z našej scény. Reč je o hráčoch Sinners, ktorí dnes krátko pred jedenástou hodinou ráno započali svoj posledný deň na lanke vo švajčiarskom Amriswile. Svoj súboj o finále zviedli proti britským Vexed Gaming. Prvá mapu si po dvoch predĺženiach vybojovali britskí hráči. Zvyšné dve mapy ale už išli celkom hladko v prospech českých hráčov a nasledoval tak presun do veľkolepého finále.

Rozbehnutí Sinners narazili v grandfinále na švédske zoskúpenie, Savage na čele s bývalým hráčom Ninjas in Pyjamas, pythom. Partia hráčov vedená coachom Efronom pokračovala vo svojich doterajších turnajových výkonoch a nezaváhala ani v poslednom zápase. Sinners sa tak po dvoch mapách stali šampiónmi turnaja. Z finálového zápasu treba vyzdvihnúť individuálny výkon Adama „NEOFRAGA“ Zouhara. Hráči si navyše na svoje konto pripíšu finančnú prémiu vo výške 4250€. Z celku, ktorý sa pôvodne zložil iba ako mix na WESG kvaldu, sa razom stal profesionálny tím, ktorý dokázal po vyše mesiaci spoločného hrania vydobyť si titul z medzinárodného turnaja.

Zaujímavosti:

Fact #1: Na turnaji sa predstavili až 4 CZ/SK tímy.

Fact #2: Beastik zo Sinners triumfoval na tomto turnaji už druhýkrát. Obhájil tak titul, ktorý si vybojoval s tímom Dark Tigers v roku 2018.

Fact #3: V medzinárodnom tíme noLook esports sa predstavil aj ďalší český hráč, pod prezývkou "yerde". Jeho tím sa ale umiestnil na jednom z posledných miest.

Zdroj titulnej fotografie: Facebook/Sinners

Víťazna fotka hráčov Sinners po úspešnom triumfe. Photo by Sinners

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.

TAPY

NEOFRAGOD