STYKO prichádza o dvoch spoluhráčov, na bench si sadá Chawzyyy a AcilioN

  • Martin Bukovský
  • 23. 06. 2022 13:55

Nórska organizácia Apeks, ktorá je už pól roka domovom rodáka z Banskej Bystrice, Martina “STYKO” Styka, sa rozhodla pre zmeny v zostave. “Prišli sme na to, že sme mali zlú kombináciu hráčov. Výsledky sa nezhodovali s našim štandardom a s našimi očakávainami”

Čierneho petra si potiahol kapitán tímu Asger "AcilioN" Larsen, 25-ročný Dán ktorý je známy svojimi schopnosťami vybudovať tím od nuly. Sám sa vyjadril, že za obdobie svojho pôsobenia v Apeks sa toho naučil veľa ako in-game-leader. S množstvom dánskeho talentu bude o AcilioNa veľký záujem a i keď v Apeks nesplnil svoje ciele a jeho individuálne štatistiky neboli najlepšie, organizácie podobné Copenhagen Flames by mohli byť po letnej pauze jeho novým útočiskom.

Ďalším hráčom, ktorý sa ocitá a lavičke, je iba 17-ročný Hugo "Chawzyyy" Günther. Mladý švédsky sniper mal byť v tíme s odstupom času hviezdou, no nedokázal konkurovať tím najlepším. Hovoria o tom aj jeho štatistiky a to K/D ratio s hodnotou 0,98. Treba ale povedať, že zo zvyšnej štvorice sa jednalo o najmenej skúseného hráča. Tipsport Cup Bratislava začiatkom roka, z ktorého si Apeks odniesli prvenstvo, bola iba jeho 5. offline akcia. Mladý švéd má pred sebou ešte dlhú hráčsku kariéru a jeho čas určite príde.

“Je škoda ako sa veci vyvinuli po sľubnom štarte našej zostavy. Bohužial sa nám nepodarilo splniť stanovené ciele, ale som vďačný za hranie pod Acilionom a že som mohol byť na začiatku Chawzyyyho kariéry.” vyjadruje sa k situácií STYKO.

Organizácia Apeks bude počas letnej prestávky hľadať adekvátnu náhradu, ba možno STYKO zaloví po hráčoch aj v domácich končínách, AWP hráčov tu ale máme nedostatok.

Zostava Apeks sa skladá z troch aktívnych hráčov:
Tim "nawwk" Jonasson
Joakim "jkaem" Myrbostad
Martin "STYKO" Styk

Pål "Polly" Kammen - tréner

Asger "AcilioN" Larsen - na lavičke
Hugo "Chawzyyy" Günther - na lavičke

Zdroj titulnej fotografie: Martin Bukovský, EPLAYER

277587504_1151141828978523_6369516928413875125_n.jpg

Apeks budú musieť nájsť dva základné piliere, IGL a AWP Source: STYKO

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.