Spodek aréna privíta šesticu tímov v boji o titul! Ako bude vyzerať play-off fáza IEM Katowice?

  • Martin Brázdil
  • 09. 02. 2023 19:10

IEM Katowice sa blížia ku koncu a už nás čaká iba pár zápasov v play-off. Skupinová fáze priniesla veľa prekvapení a ani zďaleka nie je jasné, kto by mohol odísť s titulom šampióna. Najväčšími favoritmi sú semifinalisti turnaja. G2 a Heroic dokázali všetkým ostatným tímom vo svojich skupinách, prečo sú aktuálne najlepšie hodnotené tímy. Zbytok tímom sa najskôr bude musieť prebojovať cez štvrťfinále.

Natus Vincere vs Outsiders

Začiatok zápasu: 15:30
V prvom štvrťfinálovom zápase sa stretnú dva tímy zo CIS regiónu. Víťazi Majoru z RIa Outsiders sa stretnú s NaVi. Obe zostavy sa po minulom roku hľadajú a skúšajú napodobniť zašlú formu. Oba tímy taktiež urobili zmenu v zostave, kedy si priviedli mladé talenty. Na jednej strane je to Aleksandr “KaiR0N-” Anashkin a na strane druhej Andrii “npl” Kukharskyi. Taktiež tu môžeme sledovať súboj dvoch hviezdnych sniperov. Dzhami “Jame” Ali a Oleksandr “s1mple” Kostyliev si vo vzájomných súbojoch nedarujú nič zadarmo. Tento zápas tak prinesie výbornú kvalitu a víťaza čaká rozbehnutý Heroic. Oba tímy tak budú musieť poslať svojím výkonom správu Dánom, že sa ich neboja.

Dokáže Jame doviesť Outsiders k ďalšiemu titulu? Source: EPICENTER
Liquid vs Vitality

Začiatok zápasu: 19:00
O druhé štvrťfinále sa postarajú “Posledná nádej Severnej Ameriky” a “Sršne”. inými slovami nás čaká duel Liquid proti Vitality. Americká zostava sa sem prebojovala cez ťažký zápas proti obhajcom titulu z Katowic. Vitality prehrali svoj duel o postup s Heroic, a preto teraz budú musieť poraziť Liquid v boji o semifinále. Zápas, ktorý preverí oba celky a ukáže slabiny, ale aj silné stránky. Problém pre víťaza bude semifinálový zápas, tam totiž čaká G2, ktorí ešte neprehrali ani jednu mapu na tier 1 turnaji. Obe zostavy tak budú musieť ukázať svoju najlepšiu hru tohto roku.

Zywoo bude pomýšľať na prvé MVP tohto roku Source: ESL

Zdroj titulnej fotografie: Twitter/ IEM

To kto sa prebojuje ďalej v turnaji môžete sledovať priamo v Spodek aréne alebo na streamoch.

EN stream:

CZSK stream:

Ohodnotiť

0

Komentáre

Pre vloženie komentára sa musíte prihlásiť.